Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Infrarood Fitness in Soest wint FitnessAward!

Onlangs heeft de Infrarood FitnessStudio SportLounge in Soest de FitnessAward gewonnen. Met het hoogst aantal stemmen en de hoogste waardering mag Infrarood Fitness in Soest zich onder de betere sportstudio’s schalen.

Monique Solleveld runt bijna 10 jaar de Infrarood Fitness SportLounge in Bussum en ruim 2 jaar in Soest. Infrarood Fitness onderscheidt zich van andere Fitnessstudio’s en sportscholen door zich o.a. te focussen op mensen met fysieke problemen. We bieden deze mensen een veilige en zeer effectieve trainingsmethode wat zorgt voor significante vermindering van fysieke klachten.

Rugklachten

Rugpijn is veel voorkomend probleem. Wanneer rugklachten ontstaan kan je dit tijdelijk verhelpen of verminderen met fysio- of andere therapieën. Toch zal het in veel gevallen blijven sluimeren of weer terugkomen. Het is daarom van belang de core-spieren (rug-, buik-, bil-, en heupspieren) sterk te maken en te houden. Spieren beschermen je gewichten!

60% van de bevolking heeft last van lage rugpijn. Bij meer dan 40% duren de klachten langer dan 12 weken en komen op den duur weer terug. Rugpijn neemt toe met de leeftijd en komt bij vrouwen meer voor dan bij mannen.

Zware belasting

Dat vrouwen meer last hebben van rugklachten is niet verwonderlijk. We hebben het dan voornamelijk over vrouwen met kinderen en/of een fysiek belastend beroep. Een bevalling en het dragen van kind(eren) op de arm belasten je rug, bekken, heupen en schouders behoorlijk. Daarnaast is er een baan en het huishouden. Rond de 50 kom je in de overgang wat de hormoonhuishouding aardig in de war gooit. Deze verandering van hormonen (o.a. oestrogeen) kan de botdichtheid verslechteren en botontkalking veroorzaken. Je kan last krijgen van osteoporose of artrose oftewel slijtage. En dat voel je op plekken die het zwaarst belast worden.

We zitten te veel

Met zittend werk en televisiekijken kom je niet aan voldoende beweging.

Toch is bewegen het beste medicijn tegen pijnlijke gewrichten. Met alleen lopen en fietsen kom je er niet. Het is van groot belang dat je je spieren sterk maakt en in conditie houdt. Sterke spieren verminderen de belasting op je gewrichten. Uiteraard is het van belang niet tijdelijk aan je kracht te werken maar te implementeren in je levensstijl. Blijf preventief aan je kracht werken, als je niets doet verliezen je spieren kracht naarmate je ouder wordt.

Krachttraining is goed voor de kwaliteit van je botstructuur en voor je spieren! Het houdt je langer op de been!

Infrarood Fitness, de beste trainingsmethode bij gewrichtsproblemen

Fitnesstraining in de verwarmde cabine is zeer geschikt voor mensen met gewrichtsklachten en overspannen spieren. Warme spieren en gewrichten zijn soepeler en minder pijnlijk.

Er ontstaat niet of nauwelijks spierpijn en het optimaliseert de doorbloeding. Een mooie bijkomstigheid is dat warme spieren meer kracht kunnen verdragen. Je bouwt je kracht dus veel sneller op dan met gewone krachttraining. Tijdens de 30 minuten training werk je aan alle spieren in je lichaam. In je eigen cabine volg je een op maat gemaakt trainingsschema. Omdat je de oefeningen liggend uitvoert worden je gewrichten niet overbelast en train je wel de juiste spieren!

Formule delen

Wegens het enorme succes van de Infrarood Fitnessstudio’s in Bussum en Soest, wordt de succesformule van Monique Solleveld beschikbaar gesteld voor Fitnessondernemers in Nederland en België. Met een relatief lage investering is het mogelijk mee te varen op het succes van deze innovatieve Fitnessmethode.

Ontvang gratis meer informatie over Infrarood Fitness

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Infrarood Fitness

×