Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s start samenwerking met Beyond Meat

De ‘Plant-Based Classic’ is de nieuwste burger die Johnny’s sinds 1 november jl. op het menu heeft staan. Met een ‘meaty’ en ‘juicy’ plantaardige ‘patty’ wordt dit een uitbreiding in de hoeveelheid keuze van hoe een burger bij Johnny’s is samengesteld.

De vraag naar meer plantaardige opties die milieubewust zijn en ook daadwerkelijk vol van smaak zijn, wordt steeds groter. Ook in de burger-delivery wereld. Johnny’s Burger Company is constant op de uitkijk om te zien hoe het franchiseconcept vernieuwend kan blijven in haar producten. Bij de toevoeging van een plantaardige burger is Beyond Meat hier een belangrijke partner in geworden.

Geen GGO’s

De nieuwe partner van Johnny’s in Nederland levert plantaardige producten die geen GGO’s (genetisch gemanipuleerd organisme), cholesterol, antibiotica of hormonen bevatten. De Beyond Burger bevat daarnaast ook nog eens geen soja maar is écht op plantaardige basis geproduceerd.

Het allerbelangrijkste blijft toch nog steeds de smaak voor Johnny’s Burger Company en ook hierin is de ‘Plant-Based Classic’ onderscheidend. Een ‘meaty’ burger op een brioche-broodje met sla, tomaat, cheddar, ketchup en mayonaise.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Johnny’s Burger Co.![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×