Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jumbo gaat samenwerking aan met Gorillas

11 maart 2022

Klanten van Gorillas kunnen nu binnen enkele minuten een Jumbo bestelling thuis laten bezorgen door een fietskoerier. De samenwerking is in Groningen, Rotterdam en Tilburg gestart. Het doel is om in de komende weken het bezorggebied uit te breiden naar meerdere steden. De bezorgdienst is voornamelijk gericht op mensen in het stadscentrum. Klanten kunnen zowel producten van het Jumbo huismerk, A-merken als La Place producten bestellen. Daarnaast is Jumbo vorige maand al gestart met het leveren van voorraden aan Gorillas in Antwerpen.

Vergroten van het klantenbestand

CFO Ton van Veen van koninklijke Jumbo Groep is verheugd met de start van de samenwerking tussen Jumbo en Gorillas: “De markt voor het instant bezorgen van online bestelde boodschappen groeit snel. We merken nu al dat we elkaar op verschillende fronten versterken: Gorillas kan met het Jumbo aanbod haar klanten voorzien van nagenoeg alle boodschappen en bij Jumbo boren we zo nieuwe, interessante klantgroepen aan.’’

Twee snelgroeiende partijen

Jumbo is bezig om de bezorgservice van Gorillas ook aan te bieden via het eigen online kanaal. Jumbo wil hiermee de klant de mogelijkheid bieden om te kiezen uit reguliere bezorging of instant bezorging door Gorillas. Sadik Cevik is General Manager van Gorillas Benelux en zegt het volgende: “Gorillas en Jumbo hebben beiden een ongekende groei meegemaakt in de Nederlandse markt. Jumbo heeft een groot netwerk aan winkels, ook in Vlaanderen, en wil de online activiteiten verder uitbreiden. Gorillas brengt snelheid, innovatie en duurzaamheid, en werkt samen met lokale ondernemers. Hierin zijn wij een winnende combinatie.”

 

×