Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

KeukenCoach is bekroond met de bronzen Award voor Emerging Franchisor of the Year

KeukenCoach is bekroond met de bronzen prestigieuze Award voor Emerging Franchisor of the Year tijdens de European Franchise Awards 2023. Deze prijs erkent de succesvolle opzet van de nieuwe franchiseorganisatie in de keukenbranche. Het bedrijf heeft in 3 jaar tijd een uitstekende reputatie opgebouwd door zijn heldere opzet en aanpak van de service en het assortiment. Met veel passie en kennis streeft Keukencoach ernaar om een groeiende succesvolle formule te worden.

De European Franchise Awards zijn een erkenning van excellentie in de franchisewereld. De genomineerden voor deze prijs hebben allemaal hun eigen nationale prijzen gewonnen in 2023. De winnaars werden gekozen door een deskundig panel van juryleden en werden aangekondigd tijdens een feestelijke ceremonie op 21 september 2023 in Brussel. Roel Oostra: “Het winnen van de bronzen award van Emerging Franchisor of the Year is een compliment aan het harde werk en de toewijding van het hele team van KeukenCoach.”

Over KeukenCoach

KeukenCoach brengt het topniveau aan dienstverlening naar het middensegment van de keukenmarkt. Dit concept richt zich op klanten die goed weten wat ze voor ogen hebben en gericht zijn op A-merken. De klanten van KeukenCoach willen geadviseerd worden door experts met vergaande vakkennis.

Keukenspectrum Groep: 20 jaar ondernemerschap

De broers Jaap en Roel Oostra begonnen 20 jaar geleden Keukenspectrum Groep. Gefundeerd op gemeenschappelijke waarden als vertrouwen, integriteit en respect werd dit een groot succes. Inmiddels exploiteert Keukenspectrum Groep meer dan 30 winkels met de concepten I-KOOK en KeukenCoach.

Roel Oostra licht toe: “KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. Hier gaat het kopen van een keuken net even anders. In onze service gaan we een stap verder dan anderen. We stoppen pas als je helemaal tevreden bent en gidsen jou vanaf ontwerp tot oplevering naar jouw droomkeuken. We gaan áltijd voor het beste resultaat.”

Ontvang gratis meer informatie over KeukenCoach

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

KeukenCoach

×