Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Kwalitaria trakteert op gratis kroketten tijdens Nationale Krokettendag

05 oktober 2023

Smeuïg vanbinnen, krokant vanbuiten en al jaren mateloos populair; we hebben het natuurlijk over de kroket. Op maandag 9 oktober wordt deze lekkernij weer geëerd met de jaarlijkse Nationale Krokettendag. Om deze dag groots te vieren deelt Kwalitaria franchise samen met De Bourgondiër en Mora/De Vegetarische Slager gratis kroketten uit.

Een gratis kroket, dat smaakt naar meer. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een account aan te maken op kwalitaria.nl, laat de cafetariaformule weten. “Voor iedereen die dit doet, staat er op Nationale Krokettendag een voucher voor een gratis kroket klaar. Je hebt keuze uit de Kwalitaria rundvleeskroket of de Bourgondiër draadjesvleeskroket en wie een dagje geen vlees wil, kiest voor de vegetarische kroket van de Mora/De Vegetarische Slager.” Heb je op Nationale Krokettendag je buik al vol van al die kroketten, dan heeft Kwalitaria goed nieuws: “Met de voucher heb je een week de tijd om jouw gratis kroket online te bestellen.”

Mateloos populair

Hoewel hij de frikandel voor zich moet laten, is de kroket nog altijd razend populair bij vele snackfans. Ook bij Kwalitaria wordt de snack met grote regelmaat in de frituur gegooid. Jaarlijks ruim 2 miljoen keer om precies te zijn. “Dankzij de vele verschillende soorten op de menukaart komt elke kroketfan aan zijn trekken”, laat Kwalitaria weten. “Van een vega kroket tot ons eigen receptuur met rundvlees en ook de wisselende seizoenskroketten zijn zeker het proeven waard. Zo geniet je deze herfst van de Philly Cheese Steak kroket met een ragout van rundvlees en romige kaas.”

Kudos sparen

Wie die gratis kroket wel ziet zitten, weet dus wat hem of haar te doen staat. Maar een Kwalitaria account levert meer lekkere voordelen op, als we Kwalitaria mogen geloven: “Je profiteert direct van speciale aanbiedingen en je spaart kudos bij elke online bestelling. Iedere euro is vijf kudos waard, die je vervolgens kunt inwisselen voor een gratis milkshake, korting op je bestelling, maar ook voor Kwalitaria sokken of een Fuze Tea speaker.” En last but not least: “Op je verjaardag staat er een lekkere verrassing klaar.”

Hoe dan ook, dat moet wel een heerlijke Nationale Krokettendag worden…

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×