Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

La Place gaat Take Away’s openen

Restaurantketen La Place gaat binnenkort drie locaties openen voor Take Away. De drie locaties die weer opengaan zijn te vinden in ’s-Hertogenbosch, aan de A2 bij Enspijk en aan de A28 bij Zwolle. Als dit na bepaalde tijd een succes blijkt wordt het concept uitgebreid over andere La Place filialen in Nederland.

“Normaal gesproken bieden we op treinstations en enkele binnenstad locaties onze verse producten aan om mee te nemen. Nu de horeca voorlopig gesloten blijven, hebben we besloten La Place Take Away ook op een aantal andere locaties te introduceren”, aldus Chris Meijers, directeur bij La Place.

Bij La Place Take Away kun je kiezen uit een ruim assortiment, zoals: diverse smoothies, sandwiches, soepen, salades, koeken en warme dranken. “Alle gerechten worden ter plekke vers bereid, hygiënisch verpakt en zijn eenvoudig on-the-go mee te nemen”, aldus Chris Meijers.

Maatregelen

Bij La Place Take Away zijn er verschillende maatregelen genomen om zo de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Voorbeelden van maatregelen die genomen zijn, zijn dat er maar een beperkt aantal gasten binnen mogen zijn en dat zowel alle bezoekers als medewerkers minstens anderhalve meter afstand moeten houden. Ook staat er een medewerker bij de ingang die toezicht houdt op de anderhalve meter afstand en zorgt dat er niet teveel mensen tegelijk naar binnen gaan. Daarnaast zijn ook de looproutes aangepast, waarbij er een aparte in- en uitgang zijn gerealiseerd.

Ook is er rekening gehouden met de rest van de regels die de Nederlandse overheid heeft opgesteld om de verspreiding van het virus te voorkomen. Veel producten zijn voorverpakt, medewerkers wassen regelmatig hun handen en dragen handschoenen. Ook wordt dringend verzocht contactloos te betalen.

×