Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Trendhopper

Trendhopper is een omnichannel warenhuis met een breed assortiment woninginrichting voor zoveel mogelijk huishoudens. De franchiseformule is op zoek naar franchisenemers die ondernemer willen worden in de stadscentra van alle plaatsen in Nederland en Belgie met 100.000 inwoners en meer.

Duidelijk, inspirerend, prikkelend

Trendhopper gelooft dat mensen in hun drukke, gehaaste leven behoefte hebben aan een woninginrichtings-partner. Trendhopper biedt daarom het levensgevoel van ‘Homemade Happiness’; ruimte om te wonen, werken, koken en slapen, te ademen, te genieten en samen te komen.

Een gevestigde naam

Trendhopper is sinds 1983 al een gevestigde naam in het woon-retaillandschap. Op dit moment heeft het woonwarenhuis 18 vestigingen verspreid over Nederland. Trendhopper biedt twee verschillende winkelconcepten, namelijk de Trendhopper XL en Trendhopper citystore. Beiden formats en de online aanpak hebben allen dezelfde uitstraling.

Voor bepaling van de vestigingsgrootte wordt onder andere gebruik gemaakt van diverse data; grootte marktgebied, concurrentie, plaats van de vestiging. De grootte van Trendhopper vestigingen kan derhalve wisselen afhankelijk van bovenstaande factoren. De uitstraling van het woonwarenhuis moet echter identiek zijn, het assortiment is grotendeels uniform. Echter kan een Trendhopper vestiging zich aanpassen aan lokale klantbehoeften.

Franchise bij VME-Nederland

Trendhopper is als onderdeel van VME-Nederland een centraal georganiseerde formule. Onder de dienstverlening van VME vallen onder andere een groot aantal zaken die de franchisenemer extra bescherming, garantstelling en zekerheid biedt. Door de centrale organisatie is het mogelijk om overal dezelfde formule uitgangspunten te realiseren.

Daarbij opgeteld een actieve franchisenemer, die binnen de vastgestelde assortimentsbreedte, inspeelt op de lokale behoefte van zijn vestiging c.q. klanten. Trendhopper zoekt franchisenemers die commercieel en servicegericht zijn, ondernemers die voor een onuitwisbare klantenbeleving kunnen zorgen en leiders die het goede voorbeeld geven en hun medewerkers tot een top verkoopteam kunnen smeden.

Trendhopper is op zoek naar ondernemers voor de provincies Noord-Holland, Zeeland, Flevoland en Utrecht. Maar ook in andere provincies is nog ruimte voor meer Trendhoppers.

×