Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw: Poké Perfect op zoek naar ondernemers

Bij Poké Perfect worden gerechten geserveerd die geïnspireerd zijn op de Hawaiiaanse keuken. Het belangrijkste gerecht is de poké bowl, ook wel sushi in een kom genoemd. De franchiseformule is daarbij op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Poké Perfect is in 2016 opgericht door broer en zus Gerrit Jan en Quinta Witzel. Beiden woonachtig in het centrum van Amsterdam vonden zij het moeilijk om ergens snel, betaalbaar en gezond eten te halen. Zij zagen ruimte in de markt om hun eigen probleem op te lossen: het idee van Poké Perfect was geboren.

Introductie

Poké Perfect was de allereerste die de poké bowl in Nederland introduceerde. Het gezonde eten was een welkome afwisseling en is van meet af aan een razend succes. Poké Perfect blinkt uit vanwege de hoge kwaliteit van haar eten, de consistentie in haar portionering en de snelheid waarmee het eten wordt bereid.

Poké Perfect is de grootste poké-keten van Nederland en telt momenteel 7 restaurants, onder andere gevestigd in Amsterdam, Utrecht en Den Bosch. De ambitie is om de komende jaren deze groei vast te houden.

Waarom Poké Perfect?

Poké Perfect onderscheidt zich door het aanbieden van topkwaliteit eten voor een betaalbare prijs, een uitgebreid menu en de uitstraling van het concept als geheel. Alle ingrediënten worden dagelijks vers aangeleverd en direct in de keuken verwerkt. De versheid van de bowls is dan ook makkelijk te zien en te proeven en Poké Perfect zal daar nooit een concessie in doen. Alle locaties zijn fris, schoon en geheel in stijl ingericht. De poké bowl is populair voor eat-in, take-away én delivery.

Poké Perfect is op zoek naar:

Poké Perfect is op zoek naar een enthousiaste franchisenemer die gelooft in de toekomst van gezond eten. Ervaring met ondernemen en/of horeca is een vereiste. De ideale Poké Perfect franchisenemer is gedreven, werkt efficiënt en klantgericht. Poké Perfect is op zoek naar ambitieuze franchisenemers die een Poké Perfect vestiging wensen te openen in steden als Rotterdam, Haarlem, Leiden, Groningen of Enschede. Dit zijn slechts voorbeelden – Poké Perfect staat ook zeker open voor ideeën.

Wat biedt Poké Perfect de franchisenemer?

Het concept, de keuken procedures, personeelstrainingen en recepten zijn overzichtelijk vastgelegd en worden continu geüpdatet. De franchisenemer wordt op verschillende vestigingen getraind door ervaren vestigingsmanagers en zal alle facetten van elke functie doorlopen. Het hele traject, van training tot bouwbegeleiding tot de eerste dag open – de franchisenemer wordt met alles bijgestaan.

×