Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Chief People Officer Papa John’s

Marvin Boakye is benoemt tot Chief People Officer door Papa John’s International. Hiermee wordt hij lid van het uitvoerend managementteam. Boayke heeft meer dan 20 jaar ervaring in human resources, ook heeft hij leidinggevende functies gehad in meerdere organisaties in de V.S., Canada en Zuid-Amerika.

“Boakye’s ervaring helpt Papa John’s bij onze verdere transformatie tot een betere werkplek voor onze 120.000 zakelijke en franchise teamleden”, aldus Directeur en CEO van Papa John’s, Steve Ritchie. Boayke krijgt een leidinggevende functie bij het uitvoeren van de talent management-strategie van de formule. Hier valt onder andere het overzien van People Operations, uitkeringen en trainingen en ontwikkelingen onder. Hij zal Senior Vice President People Operations Bob Smith vervangen, die in 2018 na 15 jaar in dienst te zijn, met pensioen ging.

Over Papa John’s

Papa John’s is een wereldwijde pizzaketen en werd 34 jaar geleden opgericht in de Verenigde Staten. Momenteel heeft de formule meer dan 5.000 vestigingen in 44 landen. De eerste vestiging in Nederland werd in 2016 in Amsterdam geopend. Minder dan een jaar daarna kwamen er nog 4 restaurants bij in de hoofdstad en 6 vestigingen in andere delen van Nederland. Inmiddels heeft de keten 29 vestigingen in Nederland.

×