Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Desjoyaux Zwembaden franchise komt naar Nederland

 

Desjoyaux Zwembaden is een succesformule met ruim 45 jaar ervaring.  Met ruim 14.000 aangelegde zwembaden per jaar in vijf verschillende continenten is dit zwembadmerk wereldwijd marktleider. Naast zwembaden installeert en repareert Desjoyaux ook jacuzzi’s en hot tubs. Voor het starten van een eigen franchise vestiging dient de franchisenemer € 80.000 te investeren, relevante werkervaring of technische kennis is niet nodig, u krijgt bij Desjoyaux Zwembaden alle benodigde opleiding en ondersteuning.

Het succes is te danken aan een gepatenteerde technologie die exclusief ter beschikking staat aan de franchisenemers. Uniek is dat het bekistings- en filtratiesysteem van Desjoyaux Zwembaden géén leidingen nodig heeft. Dat maakt de aanleg en het onderhoud véél eenvoudiger, goedkoper en duurzamer.

Jean Desjoyaux richtte het bedrijf in 1966 op. Hij bouwde het eerste zwembad voor zijn eigen gezin, voornaamste voorwaarden waren dat het duurzaam, goedkoop en onderhoudsvriendelijk moest zijn. “Dat was de basis van het bedrijf. Mijn drive is dat een zwembad een bron is van aanstekelijk geluk en familieplezier. Een zwembad thuis geeft je het gevoel op vakantie te zijn op elk moment van de dag en het hele jaar.”

Als franchisenemer bij Desjoyaux Zwembaden profiteer je van een internationaal bekend merk dat sinds 1966 al ruim 202.000 zwembaden heeft geproduceerd en geïnstalleerd.  Voorkennis is niet nodig. Desjoyaux ondersteunt je van A tot Z: opleiding, locatie, training on the job, verkoop, installatie, reparatie, et cetera.

Kan jij je hier in vinden en wil jij graag onderdeel uitmaken van het wereldwijde succes van Desjoyaux? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Desjoyaux Zwembaden

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Desjoyaux Zwembaden

×