Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Plaatselijk afvallen? Het kan écht met Infrarood Fitness!

Het is verleden tijd dat vrouwen afvallen op plaatsen waar ze dat niet willen!

Met de doelgerichte training van Infrarood Fitness is het absoluut mogelijk aanzienlijk veel centimeters te verliezen op die plekken waar de meeste vetophopingen zichtbaar zijn. Natuurlijk is het volgen van een gezond voedingspatroon belangrijk om overtollig vet te verliezen. Het consumeren van natuurlijke voeding zonder toegevoegde suikers en E-nummers zorgt voor een optimale afvoer van afvalstoffen, waardoor vetcellen slinken. Toch kunnen bepaalde plekken op het lichaam behoorlijk hardnekkig zijn. Infraroodstraling in combinatie met zonegerichte training pakt die vetcellen flink aan!

Hoe werkt het?

De infraroodstraling uit de lampen van de Infrarood FitnessCabine zet onze lichaamscellen in beweging. Hierdoor wordt je lichaam supersnel opgewarmd. De oefeningen die je uitvoert zijn gericht op 1 of maximaal 2 probleemzones. Je creëert uitsluitend spiercontracties op dat deel van het lichaam waar vetcellen moeten verbranden. De combinatie van de infraroodstraling en spiercontracties zorgt voor een hoge verbranding op die specifieke plek. Warme spieren kunnen meer kracht verdragen, waardoor je langer kunt trainen op een bepaalde zone.

Door de warmte ontstaat er een betere doorbloeding en een betere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor zal ook geen verzuring ontstaan. Dit maakt dat je in de Infrarood FitnessCabine plaatselijk kunt afvallen. Ongemerkt train je dus op een hoger niveau en worden spieren sneller sterk. Sterke spieren hebben een hogere spanning, terwijl slappe spieren weinig of geen spanning hebben. Je kunt je dus wel voorstellen dat slappe buikspieren naar buiten hangen, terwijl sterke spieren naar binnengetrokken zijn. Kortom, het hele afslankproces, spierkrachtopbouw en het verliezen van omvang op bepaalde zones gaan 2 tot 3 keer sneller met Infrarood Fitness.

Franchisen bij Infrarood Fitness

Wil jij graag een eigen franchise opstarten? Dan is Infrarood Fitness wellicht wat voor jou. Bij Infrarood Fitness krijg je niet alleen de kans om je eigen bedrijf te leiden, maar ook om de mensen te ondersteunen bij het verbeteren van hun gezondheid en welzijn.

Vraag nu (vrijblijvend) informatie aan om meer te weten te komen over de mogelijkheden bij Infrarood Fitness.

Ontvang gratis meer informatie over Infrarood Fitness

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Infrarood Fitness

×