Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Restaurant Eazie voegt een nieuw product toe aan haar vega-lijn

13 maart 2020
Restaurant Eazie zet hiermee de volgende stap op het vega-pad. Met de introductie van haar vegetarische kipstukjes voegt Eazie een unieke vleesvervanger aan haar assortiment toe, die door velen niet van echte kip niet te onderscheiden is.

Naast de vaste gerechten op het menu biedt eazie namelijk de mogelijkheid om zelf je ingrediënten te kiezen. Maar liefst 80% van de gasten stelt op deze manier zijn of haar gerecht samen. Hiermee is het aantal variatiemogelijkheden voor vegetarische gerechten naar 8,5miljoen opties gestegen. Naast vegetarische kip heeft de consument ook keuze uit omelet, tofu, 17 verschillende verse groenten, 6 vegetarische sauzen, 7 soorten quinoa, rijst en noedels en 7 verschillende toppings.

Niet van echt te onderscheiden

Shunli Huang, mede-eigenaar van eazie vertelt: “Iedereen kan bij eazie terecht voor een lekkere gezonde maaltijd. Ook voor vegetariërs en veganisten hadden wij al een breed assortiment. Maar we wilden graag iets toevoegen waardoor het voor mensen die normaal tijdens het uit eten gaan kiezen voor vlees een kleinere stap is om vegetarisch te gaan eten. Wat we niet hadden verwacht, was dat onze vegetarische kip zo erg lijkt op echte kip dat vegetariërs deze tijdens de eerste proeverij niet durfden te eten! Toen wisten wij dat we het juiste product hadden gevonden.”

Over Eazie

Eazie is een in 2004 opgerichte franchiseformule die als missie heeft ‘’gezond eten voor iedereen toegankelijk maken’’, vanuit haar Aziatische roots gelooft Eazi dat de basis voor een gelukkig eten begin bij gezond en lekker eten. Het concept van Eazi is volgens de formule als volgt: ‘’Alle wokmeals, poké bowls, wraps, salades en smoothies zijn bijzonder betaalbaar en worden à la minute op basis van verse ingrediënten bereid. Naast de gebruikelijke menukaart kunnen klanten ook kiezen voor een vegan-, glutenvrij-, halal-, eiwitrijk- of caloriearm- gerecht.’’ Er zijn momenteel 24 vestigingen van de restaurantketen en ook liggen er al plannen om in 2020 drie nieuwe vestigingen te openen in Alphen aan den Rijn, Amsterdam en Nijmegen.

[box]Wil je meer weten over Eazie? Klik dan hier voor meer informatie![/box]

×