Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

RTL Z blijft aandacht besteden aan franchise in programma Next Level en zoekt deelnemers

In het voorjaar van 2023 zendt Myopen Media, de producent van het programma, een nieuwe Next Level Franchise Special uit op RTL Z en VideolandVoor de Next Level Franchise Special 2023 gaat het programma bij ondernemers op bezoek én eindigt de uitzending met een rondetafelgesprek met maximaal 5 deelnemers.

Dit rondetafelgesprek zal worden geleid door presentatrice Thirza Solcer en zal plaatsvinden in een sfeervol theater of restaurant in de omgeving van Hilversum. Onderwerp van het gesprek is de kracht van franchise. Voor zowel de franchisegever als de franchisenemer.

Tevens kijkt onafhankelijk deskundige Tim Hazekamp (De Nationale Franchise Gids) in de aflevering naar de laatste ontwikkelingen binnen de branche, onderbouwd met feiten en cijfers.

Deelnemen

Heeft u ook een Next Level Franchiseformule en wilt deelnemen aan deze special in 2023? Neem dan contact op met eindredacteur John H. Kerster via j.kerster@myopenmedia.nl of bel 06 23 89 70 04.

De eerste bedrijven hebben zich reeds aangemeld. Houdt u wel rekening met dat er kosten worden gemaakt voor de productie die aan u worden doorberekend.

Heeft u als adviseur een eigen blik op bovenstaande onderwerpen? Dan komt u wellicht ook in aanmerking.

Onderstaande video is een fragment uit de Next Level Franchise Special waarin Tim Hazekamp spreekt over de ontwikkelingen binnen franchise.

×