Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

RTLZ besteedt met programma Next Level wederom aandacht aan franchise

Tim_RTLZ
In 2020 ging De Nationale Franchise Gids al de samenwerking aan met het RTLZ programma Next Level. Doel is om franchise bij een breed publiek onder de aandacht te brengen, zowel franchisegevers als franchisenemers zullen uitgebreid in beeld komen. Dit jaar wordt de samenwerking voortgezet. Het Franchise Journaal van Next Level zal vanaf het derde kwartaal van 2022 drie keer op RTL Z worden uitgezonden en is ook gedurende een jaar op Videoland te zien.

In het Franchise Journaal van Next Level staan verschillende franchiseformules centraal en wordt natuurlijk uitgebreid in gegaan op de actualiteit. De volgende onderwerpen komen in ieder geval ter sprake:

– Waarom komt franchise als branche beter uit de pandemie dan zelfstandige ondernemingen?
– Heeft franchise als ondernemingsvorm meer succeskansen en zo ja waarom?
– Welke ontwikkelingen zijn er te verwachten?
– Welke branches zijn populair en welke franchiseformules in het bijzonder?
– Is het gemakkelijk om in te stappen? Welke ervaring en vooropleiding heb je nodig? Hoeveel moet je investeren?

Het Next Level: Franchise Journaal is nog op zoek naar deelnemers

Bent u geïnteresseerd en (werkzaam bij) een franchise formule, dan wordt u na uw aanvraag volledig begeleid in het traject naar de uitzending. Voor de uitzending ontvangt u twee appetizers om in te zetten via uw socials. U kunt zo deze uitzending aankondigen binnen uw netwerk. Na afloop krijgt de formule het materiaal rechtenvrij aangeleverd voor eigen gebruik. Er worden manuren berekend voor de nieuwsredactie, cameraploeg en montage.

De uitzending zal draaien om kennisdeling. Formules komen inhoudelijk aan het woord en maken geen reclame.

Het Franchise Journaal wordt opgenomen in een studio in Hilversum. Tim Hazekamp van De Nationale Franchise Gids zal een van de terugkerende sprekers zijn in dit journaal.

De eerste bedrijven hebben zich reeds aangemeld.

Bent u ondernemer met liefde voor franchise en hebt u een goed verhaal? Neem dan contact op met Creatief Directeur John Kerster via j.kerster@myopenmedia.nl of 06 238 970 04

×