Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

slaapTEQ start uitrol in Nederland – nooit meer wakker liggen

slaapTEQ biedt de oplossing voor slaapproblemen. Op basis van  een liganalyse in het  Ergonomisch Ligcentrum van slaapTEQ wordt een volledig gepersonaliseerd matras gemaakt. 

De unieke franchiseformule van slaapTEQ

slaapTEQ werkt vanuit relatief kleine vestigingen (30-60 m²), alleen op afspraak en met gratis  nazorg aan huis en dus een uitstekende en onderscheidende service. “De combinatie van de wetenschappelijke kwaliteit en kleine vestigingen maakt slaapTEQ erg aantrekkelijk voor franchisenemers,” aldus Bastian Gehrke., verantwoordelijk voor de begeleiding van de franchisenemers in Nederland.

“Omdat op afspraak wordt gewerkt, hoeft de franchisenemer niet in de winkel op klanten te wachten en houdt die dus alle flexibiliteit. De investering is door de kleine vestiging heel beperkt. In het begin kan de ondernemer prima alleen opereren en is personeel dus niet nodig. Bovendien heeft de ondernemer een unieke propositie met de gepatenteerde  methode en matrassen.”

Wetenschappelijke basis

De producten van slaapTEQ  zijn ontwikkeld door Het Proschlaf Instituut in Salzburg. Het Proschlaf Instituut in Salzburg werkt op het gebied van fysiek slaaponderzoek al bijna 20 jaar samen met de Universiteit van Salzburg – LAB for SLEEP & CONSCIOUSNESS RESEARCH.  Op basis van de onderzoeken zijn de producten van  slaapTEQ ontwikkeld. slaapTEQ werkt alleen met professionele adviseurs die allemaal zijn opgeleid door de slaaponderzoekers van het Proschlaf Instituut in het Oostenrijkse Salzburg. 

laapTEQ heeft 48 vestigingen in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Nederland. In Nederland is er sinds mei 2022 één pilotvestiging.

Gehrke: “slaapTEQ is ook uniek vanwege de garantie die wij bieden. Omdat wij zo overtuigd zijn van ons product bieden wij 100% servicegarantie met tal van zekerheden waarvan enkele tot wel 10 jaar doorgaan.  Zo wordt de klant intensief begeleid, heeft deze een professionele hulplijn tot zijn beschikking en kan de klant gedurende 10 jaar gratis controlemetingen laten uitvoeren in het  slaapTEQ Ergonomisch Ligcentrum. Ook kunnen steunelementen tot een half jaar na aanschaf gratis worden omgewisseld.”

Franchisenemer worden bij slaapTEQ

Om slaapTEQ ondernemer te worden dient diegene alleen communicatief en servicegericht te zijn – verkoopvaardigheden zijn een groot voordeel Alle overige vaardigheden en benodigde kennis wordt de kandidaat in het opleidingstraject bijgebracht. Interesse om ondernemer te worden bij slaapTEQ? Vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over slaapTEQ

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

slaapTEQ

×