Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Snelle groei van SLIM Vastgoed Financiering

De formule SLIM Vastgoed Financiering is positief gestemd over de groei van de vastgoedmarkt én over haar eigen expansie. Een mooie kans voor ondernemers met gevoel voor vastgoed die willen investeren in hun loopbaan, en niet meteen in een eigen kantoor of vestiging. Want dat is bij SLIM Vastgoed Financiering niet nodig.

Advies in beleggen van vastgoed

Bij SLIM Vastgoed Financiering adviseer je mensen die (willen) beleggen in vastgoed over de financiering. “Dat gaat om vastgoedobjecten die verhuurd kunnen worden: woningen, bedrijfspanden, winkels, hotels, recreatiewoningen. Wij brengen de beleggers in contact met partijen die een financiering aanbieden,” vertelt Olaf Bijlsma, oprichter van de formule. De laatste tijd is de rente flink gestegen. “Grootbanken doen steeds minder of willen minder financieren. Dan komen vastgoedbeleggers al snel bij ons om te vragen of er ook andere mogelijkheden zijn. En die zijn er. Wij werken samen met meer dan 35 verschillende partijen. Dat zijn voornamelijk privé-investeerders en financiële instellingen waar buitenlandse funders achter zitten.”

“Ons advies gaat verder dan alleen bemiddelen bij een financiering”, stelt Bijlsma. “Het begint er mee dat je goed in kaart brengt wat de wensen en mogelijkheden van de klant zijn. Hoe beter je die behoefte kent, hoe beter je kunt adviseren. Er zijn heel veel verschillen in financieringen en met onze kennis kunnen wij de klant een advies op maat geven.”

“Financiering van commercieel vastgoed is een heel andere tak van sport dan privé-hypotheken. Er is meer mogelijk. Consumenten moeten aan strikte voorwaarden voldoen om een financiering te krijgen. Een bepaald inkomen bijvoorbeeld, of geen negatieve BKR- notering hebben. Onze financiers stellen dergelijke voorwaarden vaak niet. Zij bieden een financiering aan op basis van het onderpand en de huurinkomsten.”

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij SLIM Vastgoed Financiering? Vraag dan (vrijblijvend) informatie aan via onderstaand formulier.

Ontvang gratis meer informatie over SLIM Vastgoed Financiering

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

SLIM Vastgoed Financiering

×