Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spare Rib Express franchisenemer heeft in 3 jaar tijd 4 bezorgrestaurants

Ashwin de Folter nam als 25-jarige franchisenemer een bestaand Spare Rib Express bezorgrestaurant in Tilburg over. Drie jaar later is hij de Spare Rib Express franchisenemer met de meeste bezorgrestaurants op zijn naam.

Vanaf de overname reed Ashwin dagelijks 160 km op en neer van Rotterdam naar Tilburg. Door zich actief bezig te houden met ‘local store marketing’ wist hij 3 jaar op rij +40% groei te realiseren in Tilburg. Gedurende deze periode heeft hij, mede gezien de afstand, de interne organisatie weten te stroomlijnen, zodat hij na verloop van tijd wat meer afstand kon nemen en zich kon concentreren op nieuwe mogelijkheden.

“In 2017 nam hij een bestaand bezorgrestaurant in Drechtsteden over en wist ook daar gedurende 2 jaar +35% omzetgroei te realiseren. Ook deze locatie weet Ashwin kundig op afstand te besturen”, aldus Commercieel Manager David Pinedo. Eind 2018 werd er nog een bezorgrestaurant geopend in Oisterwijk en in maart 2019 opent Aswhin de vierde locatie in Oosterhout.

“Met zijn aanstekelijke enthousiasme stuurt Ashwin nu drie bezorgrestaurants aan met meer dan 100 man personeel. Het is fantastisch om te zien dat hij zo’n gestructureerd geheel heeft neergezet en zich beseft dat je door een contante focus op marketing en het nauwkeurig uitvoeren van onze formulemissie enorme groei kunt realiseren”, aldus Pinedo.

×