Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Taco Mundo gaat over op contactloze maaltijdbezorging ivm COVID-19

Met het oog op de veiligheid van klanten en personeel in verband met het COVID-19 virus, gaat de Mexicaanse bezorgformule Taco Mundo per vandaag over op contactloze maaltijdbezorging. Klanten kunnen via de website alleen nog middels iDeal, credit card of Apple Pay betalen en bij de aflevering van bestellingen wordt fysiek contact tussen de bezorger en de klant vermeden. Contante betaling van bestellingen wordt tijdelijk stopgezet.

Taco Mundo heeft sinds enkele weken intern extra maatregelen genomen ter voorkoming van verspreiding van het COVID virus. De adviezen van het RIVM worden ook strikt gevolgd. In dat kader is contactloos bezorgen een logische stap, aldus development manager Just van der Horst, “Nu mensen meer thuis blijven zien we de vraag naar de bezorging van maaltijden toenemen”, licht hij toe, “met het contactloos bezorgen vermijden we fysiek contact tussen klanten en onze medewerkers ter voorkoming van de verspreiding van het virus.”

Over Taco Mundo

Taco Mundo is een franchiseformule van Mexicaanse restaurants die markleider is in het Mexicaanse fast casual segment. De van oorsprong Nederlandse keten is in 2000 opgericht en heeft op dit moment 28 restaurants door heel Nederland. De focus van de formule ligt op de bezorging aan huis van authentieke Mexicaanse gerechten zoals taco’s, burrito’s en quesadilla’s.

[box]Wil je meer weten over Taco Mundo? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×