Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Terugkeer Bakker Bart in Rijssen

28 juni jl. opende, na afwezigheid van enkele jaren, een nieuwe Bakker Bart vestiging in Rijssen. De Bakker Bart is gevestigd aan de Haarstraat 47. Ondernemer Ronald van Kolthoorn zal zich focussen op horeca en over enkele maanden ook op bezorging.

Huiselijke sfeer

De vestiging in Rijssen heeft de nieuwste Bakker Bart uitstraling gekregen. Door sfeervol meubilair, vernieuwde winkelcommunicatie en natuurlijk de gastvrije ondernemer en zijn team, wordt er een huiselijke sfeer gecreëerd. De winkel is ingericht volgens de laatste formuleontwikkelingen zoals digitale menuschermen en nieuwe presentatiemeubels. De muurtekening van Lex Van Elten, waarop een aantal bekende gebouwen van Rijssen te bewonderen zijn, is een echte eyecatcher. De coproductie tussen Bart’s Retail en de visie en inbreng van ondernemer Ronald heeft geleid tot een zeer mooi resultaat. “Voor jouw bakkerijproducten, de lekkerste koffie met iets zoets en de lekkerste tussendoortjes moet je op de Haarstraat 47 in Rijssen zijn,” aldus Kolthoorn.

Kracht van het team

Franchisenemer Ronald van Kolthoorn is een ervaren ondernemer. In september 2019 opende hij de deuren van zijn eerste Bakker Bart in Ede, welke hij in 2021 succesvol uitbreidde en verbouwde. De ondernemer hecht veel waarde aan het opbouwen van teams en sfeer. “Ik zoek vooral naar wat de consument wil: daarop passen wij het assortiment aan. Wij stellen hoge eisen aan onszelf en elkaar en willen iedere maand een doel bereiken. Mensen werken hier niet alleen voor geld, zij willen leren en gestimuleerd worden, iets bereiken en daar ook wat extra’s voor krijgen. Wij hebben deze magie met elkaar, en dat voelt en ziet de klant ook.”

Ontvang gratis meer informatie over Bakker Bart

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bakker Bart

×