Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van avonturier in Australië naar franchisenemer bij SLIM Vastgoed Financiering

Na drie jaar avonturieren met zijn vriendin in Australië is Bart Klinkenberg (29) in september jl. begonnen als franchisenemer bij SLIM Vastgoed Financiering (hierna: SLIM). Bart: “het was echt heel bijzonder, koeien drijven met een helikopter maar ook kuddes bijeenhouden te paard of op een crossmotor en daarnaast nog eens wegen aanleggen en zwaar oogstwerk.”

Eenmaal terug in Nederland werd zijn interesse in het vastgoed aangewakkerd door onder andere gesprekken met zijn oom die bij een financier van verhuurd vastgoed werkt. “Omdat ik een mix zocht van volledig zelfstandig ondernemen, maar tegelijkertijd wilde leren van ervaren mensen in dit vak, raadde mijn oom mij aan contact op te nemen met franchiseformule SLIM Vastgoed Financiering, specialist in financiering van verhuurd onroerend goed. SLIM bedenkt met de cliënt de beste financiële constructie en bemiddelt vervolgens in de financiering.

Bart: ‘de gesprekken met franchisegever Olaf Bijlsma en zijn kennis van de markt waren voor mij de belangrijkste reden om franchisenemer te worden bij SLIM. Voor mij is dit de ideale formule, mijn klanten zijn ondernemende beleggers in vastgoed. Ik heb voor franchise gekozen omdat dit voor mij de ideale manier van ondernemen is, ik heb veel vrijheid en ik kan terugvallen op de kennis en kunde van de franchisegever en die van mijn mede-franchisenemers. Stukje zekerheid is ook niet verkeerd, franchise is voor mij een veiligere vorm van ondernemen. Volgend jaar ga ik trouwen dus ik wil mijn zaakjes wel netjes op orde hebben.

Verder is de back-office van de formule heel goed verzorgd, hierdoor kan ik mij helemaal focussen op het contact met de klant en het bedenken en realiseren van de beste oplossing. SLIM verzorgt de marketing, de administratie en de gehele automatisering zodat ik mij alleen bezig hoef te houden met de dingen waar ik goed in ben. Het geeft mij veel energie om mensen te helpen hun dromen te verwezenlijken.’

Bart heeft ervoor gekozen om de eerste drie maanden vier dagen per week op het hoofdkantoor in Breukelen te werken. ‘Zie het als training on the job. Alhoewel je het antwoord op bijna iedere vraag wel kunt vinden in de handboeken vind ik het nog fijner om direct te kunnen overleggen. SLIM is erg bedreven in marketing waaruit dagelijks tal van leads of prospects voortkomen. Ik doe dus niet aan koude acquisitie, via SLIM komen de prospects binnen en vervolgens neem ik contact met hen op.  Vandaar dat ik vanaf dag 1 al klanten had. Wel moet je rekenen op een doorlooptijd van circa drie maanden van eerste contact tot het sluiten van de financiering, daarom komen pas na drie maanden de inkomsten op gang”.

“Of ik nog een tip heb voor mensen die ondernemer willen worden? Bij twijfel meteen wél ondernemen!”

Ontvang gratis meer informatie over SLIM Vastgoed Financiering

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

SLIM Vastgoed Financiering

×