Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van medewerker naar franchisenemer bij Ekmekci

25 oktober 2023


Op zeventienjarige leeftijd begon Batuhan Bolat met een bijbaan bij restaurant Ekmekci in Rotterdam. Hij zette deze betrokkenheid voort tijdens zijn studie en koesterde in stilte de droom om zijn eigen Ekmekci-vestiging te openen. In juni 2023 werd deze droom werkelijkheid toen hij zijn eigen franchise van het populaire restaurant opende in Stadshart Zoetermeer, nog voordat hij zijn studie had afgerond. “Het Ekmekci-concept spreekt me aan omdat we er willen zijn voor iedereen.”

Ekmekci staat bekend om zijn unieke gerechten, geserveerd in een inspirerende en levendige omgeving, geschikt voor ontbijt, lunch, diner of onderweg. Het restaurant biedt een uitgebreid menu met vegetarische, veganistische en halal opties, met de mogelijkheid om gerechten aan te passen aan persoonlijke smaakvoorkeuren. Duurzaamheid is een prioriteit, en voedselverspilling wordt tot een minimum beperkt.

Tijdens zijn tijd bij Ekmekci raakte Batuhan geïnspireerd door het concept en droomde van zijn eigen vestiging. Hij wilde Ekmekci laten fungeren als een ontmoetingsplek waar diversiteit wordt omarmd. Nu, met zijn eigen restaurant in Stadshart Zoetermeer, streeft hij naar verbondenheid en een unieke sfeer, onder andere door de kenmerkende boom in het midden van de zaak en een balkon in de eetzaal.

Wil jij meer informatie over franchisen bij Ekmekci? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan.

×