Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van medewerker tot ondernemer bij Straetus

Daan Vos is sinds 2016 actief als franchisenemer bij Straetus. Hij heeft een vestiging in Arnhem en is ambitieus. Hij wil groeien naar een top 3 vestiging binnen Straetus en dát het liefst binnen 1 of 2 jaar. Daan maakte de overstap van medewerker bij Straetus naar ondernemerschap. Wat heeft hem bewogen om deze stap te maken? En waarom is het voor hem een logische en bewuste keuze? Algemeen directeur van Straetus Nederland Crijn Janssen vroeg het Daan op de golfbaan.

De stap naar ondernemerschap
Daan werkte hiervoor 2 jaar bij een Straetus vestiging. Eerst als incassospecialist en de laatste periode als accountmanager. De overstap naar Straetus franchisenemer is voor Daan een logische en bewuste keuze geweest. Daan: “Ik wist altijd al dat ik een eigen zaak zou starten, alleen nog niet wanneer. Mijn werkervaring bij Straetus was een prima basis voor de volgende stap: ondernemer worden. Dankzij mijn ‘ondernemerskriebels’ en ambitie om door te groeien is het er ook echt van gekomen.”

Samen sterker
Daan: ‘’Het beste voorbeeld van ‘Samen sterker’ is de ontwikkeling van de SAP groep, SAP staat voor Straetus Acceleratie Programma. Hier heb ik in 2017 aan deelgenomen en heeft mijn kennis op diverse vlakken vergroot. Het frequent samen komen, ervaringen delen en kennisoverdracht staan centraal bij deze bijeenkomsten. Maar ook zijn er externe trainers aanwezig om je als ondernemer verder te helpen.”

“Daarnaast merk je dat het hoofdkantoor met Crijn en zijn compagnon Dennis Kuipers voorop, elke dag in de weer zijn om je te ondersteunen en de formule naar een hoger plan te tillen. Ik zie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet, in tegenstelling tot dit potje golf,’’ sluit Daan lachend af.

×