Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van werknemer naar franchisenemer

Vincent is sinds kort franchisenemer bij BurgerBusiness. Zijn vestiging wordt geopend in augustus a.s. Vincent was, voor hij begon als franchisenemer, al bijna zes jaar werkzaam bij de franchiseformule.
Hoe ben je bij BurgerBusiness gekomen?

“Al sinds BurgerBusiness begon, in 2015, ben ik bij dit bedrijf werkzaam. Binnen één jaar mocht ik de leidinggevende functie bekleden in Tilburg en vervolgens ben ik ook nauw betrokken geweest bij het operationeel maken van de vestigingen in Breda en Eindhoven. Dit zowel op het gebied van inwerken van personeel, als de ontwikkeling van het inmiddels zeer efficiënte werkproces.”

“In 2018 scheidde ik mijn weg van die van BurgerBusiness. Iets meer dan een jaar later, in 2020, ben ik mede door een interesse in de branche én het concept, toch weer terug in dienst getreden. De productiviteit binnen de vestiging in Tilburg steeg sindsdien explosief, net als de omzet en klanttevredenheid. Gaandeweg deze positieve ontwikkelingen kwam ik tot de conclusie dat deze zaken mij aan het hart gaan en dat mijn ambities en toekomstvisie goed aansluiten bij die van BurgerBusiness.”

Heb je nog toekomstplannen voor het aankomende jaar?

“Ik wil een stabiele onderneming worden met een basis van veel vaste klanten. Ik hoop dat BurgerBusiness hier in Nijmegen een begrip wordt. Er zijn hier veel thuisbezorgrestaurants die mensen niet kennen. Een ander doel is om het ook bekend te maken onder de studenten door bijvoorbeeld te leveren aan feestjes. Het zou mooi zijn als dat op een gegeven moment lekker op zichzelf draait.”

Zijn er nog dingen die je kwijt wil over het franchisen?

“Ik vind het een unieke kans om dit concept, dat nog in de kinderschoenen staat, te exploiteren.  De stad Nijmegen leent zich uitstekend voor dit concept. Als je onderzoek doet naar de huidige vestigingssteden Tilburg, Eindhoven en Breda dan heeft Nijmegen het beste van die drie. Ik denk dat er veel te halen valt.”

Heb je nog tips voor andere startende franchisenemers?

“Onderschat de branche niet. Je moet wel passie hebben voor je vak. Je moet niet denken dat de franchise alles regelt en je alleen de bankzaken hoeft te regelen. Andere tip is: Alles kan, als je het maar graag genoeg wilt.”

 

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over BurgerBusiness![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×