Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Verhage Walburg heropent deuren voor haar gasten

Na een grondige verbouwing is de Verhage vestiging in het noorden van Zwijndrecht weer geopend voor gasten. Het fastservice restaurant in Winkelcentrum Walburg is uitgebreid tot ruim twee keer zijn oorspronkelijke grootte, door het naastgelegen pand (voorheen de thuisbasis van kapsalon Hair App) erbij te betrekken. Naast een volledig nieuw interieur beschikt deze store nu ook over een ijssalon met ambachtelijk schepijs en een volwaardige lunchroom.

Franchisenemer Jeffrey Reedijk, die zijn carrière op achttien-jarige leeftijd startte op de Kort Ambachtlaan en nu al vijf jaar de trotse eigenaar van Verhage Walburg is, kijkt ernaar uit om samen met zijn partner Cathy Overgaauw gasten te verwelkomen in de volledig vernieuwde Verhage vestiging: ‘Het restaurant biedt een allround eetervaring in een huiselijke sfeer. Ons aanbod gaat verder dan het klassieke fastfood-assortiment, met verse sandwiches, tosti’s, Italiaans schepijs, gebak van Dudok en heerlijke koffie bieden we de gast alles wat ze wensen. We zijn zeer benieuwd naar de reacties van de bezoekers!’

Verhage Walburg is al sinds 1994 een waar begrip in de omgeving. In de vroege jaren ‘90 verwierf Tom Bijl, latere directeur van Verhage Franchise, het pand. Dit was de tweede locatie in Zwijndrecht, nadat er eerder al een succesvolle vestiging was geopend op de Kort Ambachtlaan. Winkelcentrum Walburg heeft de afgelopen jaren een grondige renovatie ondergaan. Dit heeft geleid tot een nieuwe, frisse uitstraling. Zowel het winkelcentrum als de Verhage-vestiging zijn daardoor goed voorbereid op de toekomst!

Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. In de afgelopen 55 jaar is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 43 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers.

×