Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ViaViela lanceert academie voor franchisenemers

Viaviela

ViaViela brengt haar opleidings- en ontwikkelactiviteiten onder op één overkoepelend platform. Van volledige gastouderopleiding tot losse herhalings- of verdiepingsmodules, kunnen franchisenemers vanaf nu voor hun gehele scholing terecht bij de ViaViela Academie. Hiermee sorteert ViaViela voor op de door het Ministerie aangekondigde kwaliteitsslag in de gastouderopvang. Deze richt zich onder andere op de verdere professionalisering van gastouders. Met het oog op de ontwikkeling van het vak van gastouder en van gastouderopvang in het algemeen, bouwde ViaViela de afgelopen jaren een divers scholingsaanbod voor gastouders op. Alle opleidingen, cursussen en workshops zijn samengebracht op één platform: de ViaViela Academie.

ViaViela Academie en verbeterplannen ministerie

Hier kunnen gastouders steeds weer nieuwe modules volgen en zichzelf blijven ontwikkelen. Een leven lang leren past bij de verbeterslag die het Ministerie van SWZ voor ogen heeft. Zij willen de kwaliteit van gastouderopvang de komende jaren verbeteren door middel van meer toezicht op en betere begeleiding en verdere professionalisering van gastouders. Directeur Hubèr Agterberg legt uit: “Wij steunen deze manier en hebben als ViaViela altijd geïnvesteerd in continue scholing voor onze gastouders. Met de ViaViela Academie hebben zij nu nog makkelijker toegang tot een breed opleidingsplatform. Uiteraard blijven we dit platform steeds aanvullen met nieuwe thema’s en modules die helemaal up to date zijn. Dat is goed voor de professionalisering van gastouderopvang én maakt het vak aantrekkelijk voor mensen die speculeren ome een carrière als gastouder te starten. Iedere vakkundige wil tenslotte blijven groeien in het werk wat diegene doet.”

Het verdiepen en blijven leren

Op de ViaViela Academie kunnen aanstaande gastouders terecht voor het volgen van de opleiding tot gastouders. Ervaren gastouders vinden er opfrismodules, nieuwe thema’s en verdiepende e-learnings of workshops, gebundeld binnen grotere thema’s. Voorbeelden van overkoepelende thema’s zijn Professioneel ondernemen, Pedagogisch handelen, Baby’s in ontwikkeling en Gezonde Gastouderopvang. In totaal kent het platform een aanbod van ruim 350 activiteiten en (online) bijeenkomsten door heel Nederland. Ook Samenopvoeden.nl, het voormalige opleidingsplatform van ViaViela, gaat op in de ViaViela Academie.

Ontvang gratis meer informatie over ViaViela

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

ViaViela

×