Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Welkoop voor de vijfde keer op rij verkozen tot beste winkelketen Dierenspeciaalzaken van Nederland.

Op 13 september viel winkelketen Welkoop weer flink in de prijzen bij de grootste consumentenverkiezingen van Nederland ‘ABN AMRO Beste winkelketen van Nederland’. Welkoop is in vier categorieën de beste van Nederland: Tuin & Webshop Tuin, Dierenspeciaalzaak & Webshop Dierenspeciaalzaak.

Vijfde jaar op rij Beste Dierenspeciaalzaak

Welkoop is nu voor het vijfde jaar oprij de beste winkelketen Tuin. De titel beste dierenspeciaalzaak slepen ze ook voor het vijfde jaar oprij binnen.

Service, informatie en gemak

Welkoop  speelt tevens ook in op de behoefte van consumenten doormiddel van praktische tips en informatie. Zoals met workshops in de winkels over onderwerpen zoals gazononderhoud of kippen houden. De website van Welkoop biedt naast informatie en inspiratie ook een webwinkel met ruim dertien duizend producten voor dier, tuin en werkkleding en –schoeisel.

Volgens klanten de beste

De winnaars van de verkiezingen tot beste winkelketen van Nederland worden gekozen door consumenten. Genomineerde winkels worden onder andere op prijs, acties, kwaliteit, assortiment, deskundigheid, service en betrouwbaarheid beoordeeld. Dit jaar deden er 450 winkelketens mee en maar liefst 215.000 mensen hebben op deze ketens gestemd. “Winnen in een consumentenverkiezing is extra bijzonder,” zegt Bert Bargboer “Dat is waar we het voor doen: klanten die blij met ons zijn en die graag bij ons terug komen. Met elkaar werken we er keihard aan om het iedere dag weer een stukje beter te doen.”

Klanten delen in de feestvreugde

Welkoop is trots dat zij dit samen behaald hebben en door de klanten beloond zijn. Bert Bargboer “Om deze prachtige erkenning te vieren en onze klanten te bedanken voor hun stem nodigen we iedereen van harte uit om op zaterdag 15 september in de winkels een kleine traktatie te komen eten.”

Over Welkoop

Met 149 winkels en een webwinkel is Welkoop hét merk met verstand van tuin en dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat, dat is waar het bedrijf goed in is. Het assortiment kent vijf hoofdgroepen die ook in de winkels duidelijk herkenbaar zijn: Dier & Welzijn, Plant & Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Werkkleding & Schoeisel. In deze categorieën voert Welkoop producten van A-merken én van eigen labels. De huismerken staan garant voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. Welkoop heeft alles in huiswat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin en dier.

×