Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

World Options realiseert 60% omzetstijging

World Options

World Options is een franchiseformule gespecialiseerd in het verzenden van nationale en internationale pakketten en expres zendingen. “2021 was met een omzetstijging van 60% een geweldig jaar voor ons”, vertelt franchisegever Dirk Kruisinga. “Deze enorme groei heeft zich in het eerste kwartaal van dit jaar gewoon doorgezet”.

Volgens Kruisinga wordt de groei veroorzaakt door de komst van nieuwe franchisegevers maar vooral omdat klanten steeds intensiever gebruikmaken van het ordersysteem. Kruisinga: “Het systeem selecteert de optimale wijze van verzending. Meer gemak tegen minder kosten.” 

Op de onlangs gehouden jaarlijkse conferentie in Brussel was het voltallige team van World Options België & Nederland aanwezig om dit te vieren en ook om de doelstelling voor 2022 te bespreken. “Doelstelling is om het gehele jaar opnieuw met 60% te groeien, ook verwachten we weer enkele franchisenemers aan te sluiten. Het voltallige team besprak hoe we onze partners UPS, DHL Parcel en TNT verder kunnen promoten.”

De groei
“Het was krachtig voor het team om terug te kijken op een nieuwe aanzienlijke stijging van de omzet in 2021 met 60%, het volledige team staat achter de doelstelling om ook voor geheel 2022 een omzetstijging van 60% te realiseren. Corona heeft gek genoeg een bijzondere rol gespeeld: voor die tijd gingen onze franchisenemers bijna altijd op bezoek bij de klant. Sinds corona maken we veel gebruik van videocalls. Dat is een stuk efficiënter en ook de klant vind het aantrekkelijk. 

Vernieuwing
World Options blijft voortdurend investeren in technologie. “Dat is van cruciaal belang om leidend te blijven in de logistieke sector”, vertelt Kruisinga. Net als in andere sectoren wordt ook de transportsector steeds meer gedigitaliseerd en daar plukken wij de vruchten van. Voorwaarde voor succes is dat ons boekingsysteem leidend blijft in de markt”.

Ontvang gratis meer informatie over World Options

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

World Options

×