Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Zuivelhoeve Dieren en Meppel vallen in de prijzen

Maandag 9 juli 2018 was de uitreiking voor de verkiezingen van de ‘Beste kwaliteitswinkel Zuivelhoeve algemeen’ en de ‘Klantvriendelijkste Zuivelhoeve van Nederland’. Deze uitverkiezing wordt met ingang van 2016 jaarlijks gehouden en door franchiseformule Zuivelhoeve zelf uitgevoerd. Winnaars waren dit jaar Zuivelhoeve Dieren en Meppel.

Om de klantvriendelijkheid te beoordelen werd gebruik gemaakt van ‘mystery shoppers’. Zij beoordeelden o.a. het ontvangst in de winkel en hoe ze geholpen werden door het personeel. Winkelbegeleidster Monique Timan kwam de winkels beoordelen op meetpunten zoals sfeer, look & feel van de winkel maar ook temperatuurlijsten van de koeling, hygiëne. Aan de hand van deze scores werden de winnaars verkozen.

Zuivelhoeve Dieren ‘Beste kwaliteitswinkel’

De ‘Beste kwaliteitswinkel Zuivelhoeve algemeen’ staat dit jaar in Dieren. Ondernemer Marcel van der Zwaan is eigenaar van deze winkel. Marcel was eerder werkzaam voor de Zuivelhoeve in een team dat zich bezig hield met het opzetten van nieuwe winkels. In maart 2017 heeft hij zelf de stap gezet om een eigen Zuivelhoeve-winkel op te zetten in Dieren. Dit jaar scoorde zijn winkel bijzonder hoog op alle onderdelen en  kreeg  lovende woorden van de vakjury; ‘Alles volgens het boekje’, ‘Ondernemer die heel goed vooruit werkt’, ‘Hier wordt het maximale uit de winkel gehaald’.

Zuivelhoeve Meppel ‘Klantvriendelijkste winkel’

Vorig jaar werd Zuivelhoeve Meppel van Rob en Louise Schlepers tweede in de strijd om de ‘Klantvriendelijkste Zuivelhoeve van Nederland’ te worden. Dit jaar schoven zij door naar de hoogste trede van het podium en mochten zij de gouden kazen mee naar huis nemen.

Met twee prijzen in twee jaar dat Rob en Louise aan het roer staan van Zuivelhoeve Meppel mag het echtpaar trots zijn. ‘In twee jaar eerste en tweede worden, dat heeft nog niemand eerder gedaan. We zijn dan ook enorm trots op ons team. Met elkaar zorgen we er dagelijks voor dat de winkel er tiptop bij ligt en dat de klant op een prettige manier geholpen wordt. De prijs is een mooie bevestiging dat we op de juiste weg zitten.’

×