Filteren
eetcafé & restaurant
Franchise in horeca. De horecabranche kent een verscheidenheid aan ondernemingen. Wilt u als franchisenemer uw eigen eetcafé of restaurant starten? Als franchisenemer bent u verantwoordelijk voor het managen van uw eigen vestiging. U zorgt ervoor dat de kracht van het concept en de unieke locatie ten volle wordt benut. Vanuit het managementteam wordt u professioneel ondersteund op alle facetten van het ondernemerschap. Alvorens u start als franchisenemer volgt u een stage bij een reeds bestaande vestiging. Bekende spelers in de markt zijn onder andere De Beren restaurants, Eazie, Humphrey Restaurants en Subway.
Ekmekci
Bij Ekmekci worden verse gerechten geserveerd op absolute A-locaties. Met het unieke ...
Meet & Ribs
De hele dag door bourgondisch genieten: lunch, a la carte dineren, bourgondische ...
Pannenkoe
Ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Alle vestigingen hebben hun eigen karakter opgebouwd rond het ...
The Wings Paradise
Geïnspireerd door meerdere culturen over de hele wereld, bieden wij jou ...
TSU Pies
Een Grieks bakkerijconcept dat dagelijks vers gebakken fyllo taarten en gebak serveert. ...
WASBAR
WASBAR franchise is een bekroond all-day restaurant met tafelbediening gefocust rond bagel ...