Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Fortune Coffee breidt uit: nu ook in regio Nunspeet!

Vanaf vandaag kunnen bedrijven in de regio Nunspeet genieten van de persoonlijke service van Fortune Coffee. Arthur Jongekrijg is de nieuwe Fortune franchiseondernemer die het lokale MKB in de regio Nunspeet gaat voorzien van heerlijke koffie en maatwerkoplossingen.

Lokaal ondernemerschap

Met Arthur Jongekrijg als ondernemer krijgen MKB-bedrijven in de regio toegang tot een volledig ontzorgde koffievoorziening. Van de beste koffie en koffieautomaten tot de levering van thee, soep, water en duurzame koffiecorner accessoires.

Arthur’s persoonlijke betrokkenheid en passie voor service zorgen ervoor dat elk bedrijf precies krijgt wat het nodig heeft. Hij kijkt ernaar uit om met lokale bedrijven samen te werken en benadrukt het belang van korte lijnen en maatwerk: “Zelf woon ik op ’t Harde en ken de regio al zo’n 13 jaar. Mijn werkgebied beslaat de Noord-Veluwe, van Harderwijk en Elspeet in het zuiden tot net onder Zwolle in het noorden. Het grote aandeel MKB-bedrijven hier spreekt me enorm aan; het contact is persoonlijk, de lijnen zijn kort, en we kunnen snel schakelen.”

Arthur is niet alleen enthousiast over de regio, maar ook over de persoonlijke benadering die hij voor ogen heeft:“Persoonlijk contact, servicegericht en goed luisterend naar jouw wensen – dat is wat je van mij kunt verwachten. Ik ben jouw vaste aanspreekpunt voor zowel de levering van heerlijke koffie als het onderhoud van de machines. En natuurlijk ben ik zelf een echte koffieliefhebber! Met die ingrediënten zorg ik ervoor dat jouw bedrijf altijd kan genieten van topkwaliteit koffie en aanverwante producten. Ik kijk er enorm naar uit om kennis te maken en aan de slag te gaan!”

Eerst koffie! Dan volgt de rest vanzelf.

Hecht jouw organisatie waarde aan een goede koffievoorziening voor medewerkers en bezoekers? Laat je volledig ontzorgen door Fortune Coffee in regio Nunspeet. Arthur Jongekrijg levert niet alleen hoogwaardige koffieautomaten, maar zorgt er ook voor dat jij en je team kunnen genieten van de lekkerste koffie, zonder enige zorgen. Met snelle, persoonlijke service en flexibele oplossingen zit je bovendien niet vast aan een contract. Wat wil je nog meer? Neem vandaag nog contact op en ontdek zelf de voordelen van Fortune Coffee!

Fortune Coffee: specialist in koffie en koffieautomaten

Fortune Coffee is dé specialist in koffie en koffieautomaten voor bedrijven en organisaties door heel Nederland. Onze franchisenemers zorgen ervoor dat jouw medewerkers en bezoekers kunnen genieten van topkwaliteit koffie, thee en andere warme dranken. Bij ons staan kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke relaties met onze klanten voorop. Wil je meer weten over Fortune Coffee en onze diensten? Bezoek dan www.fortunecoffee.nl.

Ontvang gratis meer informatie over Fortune Coffee

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Fortune Coffee

×