Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

De Burger Business formule groeit snel

Op steeds meer plekken geniet men inmiddels van de burgers van Burger Business. De franchiseformule opende dit jaar al vijf nieuwe locaties. Dat smaakt naar meer en daarom is de formule op zoek naar nieuwe franchisenemers die trek hebben in een eigen business.

Waar Burger Business eerst voornamelijk gevestigd was in Brabant, is de in 2015 opgerichte burgertent nu ook in andere delen van het land te vinden. Recent werden nieuwe locaties geopend in Arnhem, Emmen, Rijswijk, Utrecht en Zwolle. Daarmee komt de teller nu op negen vestigingen in totaal.

Focus op groei

Sinds 2023 is Burger Business onderdeel van franchiseorganisatie Food Franchise Company (FFC), waar ook cafetariaformule Kwalitaria toebehoort. “Doordat we de kennis en ervaring van beide formules delen, leidt dat tot een waardevolle samenwerking”, vertelt Martijn Boone, marketing en sales directeur bij FFC.

“Voor de Burger Business formule ligt de focus echt op groei”, laat Martijn weten. “Daarvoor zijn we altijd op zoek naar nieuwe franchisenemers. We hebben in verschillende delen van het land locaties met een goed potentieel op het oog en gaan graag in gesprek met burgerbazen die geïnteresseerd zijn in een eigen zaak.”

Je eigen burger bouwen

Het succes van de burgerformule? Volgens Maarten van Keulen, eigenaar van Burger Business Leidsche Rijn, vormen de kwalitatieve burgers en het ruime bezorggebied een belangrijk deel van de formule. Bovendien zijn de zogenoemde ‘Build Your Own’ burgers een hit: “Je kunt bij ons je burger helemaal zelf samenstellen, van de patty tot de toppings en de sauzen. Dubbel kaas? Triple bacon? Je kunt het zo gek maken als je zelf wil.”

Wie liever een van de zogenoemde classic burgers besteld, heeft keuze uit diverse varianten met beef, krokante kip of veggie. Maarten: “En we hebben meerdere gerechten om je bestelling compleet te maken, waaronder verse friet, fried chicken, drankjes en desserts. Zo is er voor iedereen wel wat.”

Klaar voor de toekomst

Burger Business richt zich voornamelijk op online bestellingen. Martijn Boone: “Voor optimaal bestelgemak hebben we onze bestelsite recent volledig vernieuwd. Allemaal voor een zo fijn mogelijke klantervaring. Met een account spaar je bovendien punten bij iedere bestelling, die je kunt inwisselen voor gratis producten of kortingen. Zo hebben we een online omgeving waarmee we helemaal klaar zijn voor de toekomst én voor die beoogde groei.”

Meer weten over franchisen bij Burger Business? Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan.

 

Ontvang gratis meer informatie over Burger Business

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Burger Business

×