Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisepartner voor slaapTEQ

Ook in Nederland is de vraag naar op maat gemaakte matrassen groot. Precies om die reden opent franchisepartner Lisa Elzinga eind oktober haar eigen slaapTEQ-winkel in Haarlem.

Tegenwoordig hebben maar weinig bedrijven nog echt iets unieks waarmee ze zich onderscheiden van de concurrentie. Maar voor dit bedrijf met Oostenrijkse roots ligt dat anders. Bij schlafTEQ, de Duitstalige versie van het merk, wordt elke matras volledig op het lichaam aangepast. En dat slaat duidelijk aan: Sinds 2019 zijn er al meer dan 50 franchisevestigingen geopend in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland).

Tweede vestiging in Nederland

Met het Nederlandse slaapTEQ breidt het merk zich nu ook buiten de Duitstalige grenzen uit. Na Utrecht volgt nu Haarlem, waar Lisa Elzinga momenteel haar winkel inricht. “De vreugde is enorm. Maar mijn ambities voor de ontwikkeling van het merk in Nederland zijn nog groter,” zegt de zelfstandige slaapTEQ-franchisepartner, die in haar regio exclusieve rechten heeft.

De toekomst ziet er goed uit

Met 160.000 inwoners in Haarlem worden er jaarlijks zo’n 10.000 matrassen gekocht. “Iedereen wil goed slapen – ook in Nederland (lacht). Op een matras dat is afgestemd op het lichaam lukt dat doorgaans beter, omdat deze perfect aansluit bij individuele behoeften en klachten,” legt Lisa Elzinga verder uit. De basis hiervoor is een analyse met behulp van de gepatenteerde ligsimulator, die in elke slaapTEQ-winkel beschikbaar is.

Op zoek naar partners

Daarom is slaapTEQ ook te vinden op de Nationale Franchise Beurs. Hier informeert business developer Bastian Gehrke potentiële franchisepartners over de mogelijkheden bij slaapTEQ. “Met name in de metropoolregio’s is het potentieel enorm. Op dit moment zijn we op zoek naar zelfstandige franchisepartners in Den Haag, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Maar dat kan snel veranderen, omdat de interesse groot is,” licht Bastian Gehrke de uitbreidingsplannen van slaapTEQ toe.

Franchisepartner worden in je gewenste regio

Momenteel zijn er nog meerdere locaties beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen meer informatie krijgen bij stand 94 op de Nationale Franchise Beurs of via de website franchise.slaapteq.nl.

 

Ontvang gratis meer informatie over slaapTEQ

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

slaapTEQ

×