Alphega Apotheek franchise formule

franchisen bij Alphega Apotheek

Alphega apotheek is een toonaangevend netwerk van zelfstandige apothekers, die werken volgens dezelfde visie: De gezondheid en het welzijn van patiënten en consumenten verbeteren binnen hun gemeenschap. Alphega Apotheken zijn gevestigd door heel het land.Van Alphega Apotheek hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

DA Drogisterij & Parfumerie
DA Drogisterij & Parfumerie DA is dé franchiseformule voor de zelfstandige drogisterij-ondernemer. DA staat voor deskundig en persoonlijk advies. Voor vriendelijke service en een…
Drogist Bewust Beter
Drogist Bewust Beter Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt…


Alphega Apotheek franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Coöperatie
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Alphega Apotheek dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Alleen bestaande apothekers kunnen zich aansluiten
Totale investering:
De totale investering in je eigen Alphega Apotheek. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
In nader overleg vrij te geven
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: N.v.t.
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
88 zelfstandig
2020:
88 zelfstandig
2021:
87 zelfstandig
Buitenland:
1000+