Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste formules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit betekent niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Verkopen?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 11 gevonden

ChipsAway Groningen

Omschrijving:

ChipsAway is een doorbraak in het herstellen van lakschade aan uw auto. De ChipsAway techniek werd enkele jaren geleden in de Verenigde Staten ontwikkeld en is sindsdien erg succesvol gebleken in de autobranche. De vestiging in Groningen is op zoek naar expansie. Er zijn allerlei opties bespreekbaar vanuit een ondernemend perspectief. Dus partnership, overname, ingroeimodellen.

Je stapt in op een rijdende trein waarbij er bewezen veel aanvragen niet uitgevoerd kunnen worden. ChipsAway werkt volgens het Franchise model; een investering is vereist. De hoogte hangt sterk af van de op te zetten samenwerking. ChipsAway Groningen zoekt een partner waarop men kan bouwen. Alleen kunnen werken is een belangrijk punt.

Wilt u meer informatie ontvangen? Klik dan op de aanvraag-oranje knop.

Overnameprijs:
€ 13.185 (benodigd eigen vermogen)
Omzet:
€ 100.000 - € 150.000
Oppervlakte:
Onbekend
Adres:
Regio Groningen Groningen

Filta Groningen

Omschrijving:

In 7 jaar heeft de huidige franchisenemer van FiltaGroningen een goed lopende onderneming opgebouwd en nu is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom ter overname aangeboden: FiltaGroningen, Filta Environmental regio Groningen.

Voor het rayon Groningen (exclusief Westerkwartier, Stad Groningen/Haren en voormalig gemeente De Marne) zoekt FiltaGroningen een overname kandidaat / franchisenemer. Het betreft hier een zeer goedlopende onderneming met een bestaand klantenbestand. De overname omvat het benoemde rayon waarbij het huidige klantenbestand wordt meegeleverd. Dit klantenbestand bevat ongeveer 45 klanten. Alle werkapparatuur welke nodig is voor de dienstverlening. Volledig bedrukte Ford Transit Custom bedrijfswagen (2 jaar oud) met inrichting. In overleg is er een mogelijkheid tot overname van magazijninrichting en stapelaar.

FiltaFry Plus is een wereldwijd concept voor frituurmanagement; service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Tevens levert de FiltaFry Plus de hoogste kwaliteit oliën en wordt de afgedankte olie meegenomen om te recyclen. Met het compleet frituurmanagement van FiltaFry Plus wordt er een totaal ‘ontzorgingspakket’ op milieuvriendelijke basis aangeboden. Het FiltaFry concept heeft in 2016 de NFV Innovatieprijs gewonnen. Tevens vindt u Filta in de Greenkey gids.

Overnameprijs:
€ 98.500
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
N.v.t.
Adres:
Rayon Groningen Groningen

Filta Noord-West Nederland

Omschrijving:

Ter overname aangeboden: Filta Environmental regio Noord-West Nederland.

De ondernemer ontvangt een exclusief gebied betreffende de gemeentes Zandvoort, Amstelveen, Kaag en Braasem, Haarlemmermeer, Bloemendaal, Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Oude Amstel, Uithoorn, Heemstede, Haarlem en Aalsmeer.

Het gaat om een goedlopende onderneming met een bestaand klantenbestand en over te nemen apparatuur en ingerichte bedrijfswagen t.b.v. werkzaamheden Filtafry incl. belettering en ingebouwde omvormer met extra accu om in de winter de filtermachine voor te verwarmen en tevens om op locatie te kunnen werken met filtermachine en stofzuiger.

De huidige ondernemer biedt de regio ter overname aan omdat de focus uitgaat naar een andere onderneming van de ondernemer. Het volledig potentieel van deze regio wordt nu niet benut.

Overnameprijs:
€40.000
Omzet:
N.o.t.k.
Oppervlakte:
N.V.T.
Adres:
Regio Noord-West Nederland Noord Holland

fit20 Oisterwijk

Omschrijving:

Op goede locatie in het centrum van Oisterwijk gelegen, fit20 studio ter overname aangeboden. Om privéredenen wil de eigenaar zijn vestiging verkopen. Het betreft een goedlopende studio die in april 2017 is gestart.

fit20 is een unieke en innovatieve franchiseorganisatie die in de aantrekkelijke nichemarkt van fysieke personal training (PT) opereert. fit20 is een intensieve personal training van slechts 20 minuten per week. De klant wordt altijd door een personal trainer begeleid. Men traint één keer per week, altijd op afspraak, in zijn/haar gewone kleren en douchen is niet nodig. Iemand kan kiezen om alleen of samen met een vaste partner te trainen.

Heb jij de “gunfactor” en wil jij graag mensen helpen fitter en gezonder te worden? Neem dan contact met ons op!

Overnameprijs:
€ 75.000
Omzet:
€ 95.000
Oppervlakte:
Totaal vvo 95 m²
Adres:
Burgemeester Verwielstraat 8D, Oisterwijk Noord-Brabant

FitnessCabin studio Soest

Omschrijving:

Deze studio staat ter overname omdat de ondernemer zich wil focussen op het uitrollen van de landelijke dekking Infrarood Training in de FitnessCabin. We zoeken een ervaren of startende ondernemer om de zaak over te nemen en uit te bouwen. Het gaat om de vestiging in Soest die ruim een jaar operationeel is. Ondanks de Coronasluiting heeft deze vestiging zich staande kunnen houden en is er momenteel een klantenbestand van 90 klanten. Er wordt winst gemaakt volgens de prognose. Het bedrijf bevindt zich nog in de groeifase en heeft potentie tot een uitgroei van 250 klanten. Deze vestiging heeft 5 FitnessCabins in gebruik t.w.v. € 57.500. Verder is de vestiging volledig verbouwd met wacht/kleedruimte, badkamer toiletruimte, spreekkamer, achter ingang en keuken. Er zijn 2 personeelsleden in dienst met veel ervaring en uitmuntend klantencontact. Eventueel is het personeel bereid het contract te laten ontbinden.

Het klantenbestand bestaat uit dames tussen de 40 en 60. Dit is de doelgroep waar de FitnessCabin studio zich op richt. De studio is daarom uitsluitend voor dames. De doelstelling van de studio is dames te begeleiden naar een vitaal lichaam met een gezond gewicht, minder fysieke klachten en een goed immuunsysteem. Infrarood draagt daar voor zeker 50% aan bij. Infrarood heeft een zeer positief effect op onze gezondheid, flexibiliteit van spieren en pezen, de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. Door de warmte is de verbranding hoog. Omdat de training liggend wordt uitgevoerd kunnen er 3 spiergroepen tegelijk getraind worden. Een training duurt mede daarom tussen de 25 en 30 minuten.

 

Overnameprijs:
€ 245.000
Omzet:
Omzet: 60.000 tot nu toe over 2020 (Corona sluiting van 17 maart tot 1 juli 2020)
Oppervlakte:
80 m²
Adres:
Burg de Grothestraat 7, Soest Utrecht
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3