Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel (of vestiging) kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een bestaande franchise formule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen franchises te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 9 gevonden

Filta Fry Zuid-west Drenthe/Noord-west Overijssel

Omschrijving:

FiltaFry Plus is een wereldwijd concept voor frituurmanagement; service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Tevens levert de FiltaFry Plus de hoogste kwaliteit oliën en wordt de afgedankte olie meegenomen om te recyclen.

Met het compleet frituurmanagement van FiltaFry Plus wordt er een totaal ‘ontzorgingspakket’ op milieuvriendelijke basis aangeboden. Het FiltaFry concept heeft in 2016 de NFV Innovatieprijs gewonnen. Tevens vindt u Filta in de Greenkey gids.

Voor de overname van rayons: Zuid-west Drenthe en Noord-west Overijssel zoekt de formule (een) nieuwe franchisenemer(s). De rayons bevatten de gemeentes Midden-Drenthe, Westerveld, Meppel, De Wolden, Hoogeveen(Zuid-west Drenthe) en/of Steenwijkerland, Staphorst, Zwarte Waterland, Kampen, Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hardenberg (Noord-west Overijssel). Bij de overname wordt het huidige klantenbestand meegeleverd. Dit Klantenbestand bevat ongeveer 40 klanten verdeeld over beide rayons.

Naast het rayon inclusief benodigde werkapparatuur en  het klantenbestand, kan de nieuwe franchisenemer de volledig bedrukte Bedrijfswagen (Fort Transit) van 3 jaar oud overnemen.

Interesse in de overname? Neem hier contact op!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
N.o.t.k.
Oppervlakte:
N.v.t.
Adres:
Drenthe

Filta Noord-West Nederland

Omschrijving:

Ter overname aangeboden: Filta Environmental regio Noord-West Nederland.

De ondernemer ontvangt een exclusief gebied betreffende de gemeentes Zandvoort, Amstelveen, Kaag en Braasem, Haarlemmermeer, Bloemendaal, Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Oude Amstel, Uithoorn, Heemstede, Haarlem en Aalsmeer.

Het gaat om een goedlopende onderneming met een bestaand klantenbestand en over te nemen apparatuur en ingerichte bedrijfswagen t.b.v. werkzaamheden Filtafry incl. belettering en ingebouwde omvormer met extra accu om in de winter de filtermachine voor te verwarmen en tevens om op locatie te kunnen werken met filtermachine en stofzuiger.

De huidige ondernemer biedt de regio ter overname aan omdat de focus uitgaat naar een andere onderneming van de ondernemer. Het volledig potentieel van deze regio wordt nu niet benut.

Overnameprijs:
€55.000
Omzet:
N.o.t.k.
Oppervlakte:
N.V.T.
Adres:
Regio Noord-West Nederland Noord Holland

fit20 Enschede

Omschrijving:

De studio wordt aangeboden omdat huidige eigenaar voor de toekomst een ander pad heeft gekozen, waarin geen ruimte meer is voor de fit20-formule.
Zowel in 2018 als in 2019 hebben de klanten dusdanig op de studio gestemd dat 2x de Dutch Fitness Award is gewonnen en beide keren met een waarderingscijfer van 9+
De Enschedese studio is strategisch gelegen aan de Hengelosestraat. Een drukke doorgaande weg, met aan de overzijde van de Hengelosestraat de Woonboulevard.
Vanuit de studio is heel Enschede bereikbaar in 15 minuten reistijd. Voor de locatie bevindt zicht een bushalte en het NS bevindt zicht op 5 minuten wandelen.
De locatie waar momenteel de studio is gevestigd heeft op eigen perceel vrij parkeren en bij de huur van de ruimte behoren 2 parkeerplaatsen.
Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
€ 82.000
Oppervlakte:
64 m²
Adres:
Hengelosestraat 100, 7514 AK Enschede Overijssel

International Art School Rotterdam

Omschrijving:

International Art School geeft teken- en schilderlessen aan gemotiveerde volwassen cursisten, die stap-voor-stap één keer per week in een sociale en gezellige sfeer zijn of haar teken- en schilderkunsten verder willen ontwikkelen.

De vestiging in Rotterdam is afgelopen jaar gestart en is elke cursus verder gegroeid. Op dit moment is de vestiging zo succesvol dat voor de komende herfst cursus extra lessen ingepast zijn. Voor de volgende cursus zijn de ochtend en de (extra) avond cursus al bijna volledig volgeboekt door terugkerende cursisten. Helaas moet de huidige ondernemer wegens gezondheidsredenen een stapje terug doen, dus zijn we op zoek naar opvolging. Dit is een fantastisch instapmoment voor ondernemers die willen beginnen in de regio Rotterdam.

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
€ 17.500
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
ongeveer 90 m2
Adres:
Zuid-Holland

Postmasters Apeldoorn

Omschrijving:

PostMasters is de franchiseformule in Nederland voor alle postzaken en reprodiensten. Een one-stop-shop waar particulieren en ondernemers terecht kunnen voor al hun postzaken (via onder andere UPS, DHL, FedEx, DPD en PostNL), maar ook voor verpakkingsdiensten, kopieerdiensten, digitaal drukwerk, afwerken van documenten, fotoprint, pasfoto’s, mailings en postbusservices. We Deliver is ons motto.

Deze prachtige vestiging in het centrum van Apeldoorn is van Maarten Zegers zoekt een nieuwe eigenaar omdat de franchiseovereenkomst afloopt. Deze vestiging is op zoek naar een gedreven ondernemer die vanuit deze locatie gaat netwerken en verkopen. De centrale ligging van de vestiging biedt alle kansen om ondernemers in Apeldoorn als klant te werven.

Kom je uit Apeldoorn, ben je zakelijk ingesteld en wil je instappen in de groeimarkt op dit moment van e-commerce en pakketverzendingen neem dan contact op.

Overnameprijs:
€ 27.500,-
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
110 m2
Adres:
Nieuwstraat 105, Apeldoorn Gelderland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website