Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan, meestal omdat de franchisenemer met pensioen gaat. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname. Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 19 gevonden

bakker-bart-best

Bakker Bart Best

Omschrijving:

Bakker Bart is een ondernemende, gastvrije en vooruitstrevende formule met passie voor het vak.  Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken, zodat klanten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten.

De ondernemers van Bakker Bart Best bieden hun winkel aan ter overname.

Best is Best Bijzonder! Van de stilte in de prachtige natuur, tot de levendigheid van het centrum, festivals en evenementen en een spetterende recreatieplas, voor iedereen heeft Best iets bijzonders. Best staat garant voor een heerlijk dagje shoppen met een mix van bekende landelijke winkels en lokale ondernemers. Dit alles geeft Best een enorme variëteit in mogelijkheden voor alle leeftijden en alles op loopafstand binnen het centrum. Het totale centrum is de afgelopen twee jaar volledig heringericht met als hoofddoel het verblijven er te stimuleren. Onlangs is de laatste fase van de herinrichting gereed gekomen aan de achterzijde van de Bakker Bart vestiging. Een ruim (blauwe zone) parkeerterrein met ca. dertig plaatsen.  Even verderop is een ruime gelegenheid voor lang-parkeren. Ook de overdekte passage waar de winkel is gevestigd is afgelopen zomer volledig gerenoveerd en heeft een eigentijdse moderne look gekregen en nodigt echt uit er eens doorheen te wandelen en te winkelen .

Interesse in de vestiging in Best? Neem contact op met Bakker Bart via deze pagina.

Overnameprijs:
€15.000,- eigen vermogen
Omzet:
Niet vrijgegeven
Oppervlakte:
Onbekend
Adres:
Boterhoek 153-155 Noord-Brabant
bakker-bart-vernieuwde-huisstijl

Bakker Bart Nijkerk

Omschrijving:

Bakker Bart is een ondernemende, gastvrije en vooruitstrevende formule met passie voor het vak.  Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken, zodat klanten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten.

De ondernemers van Bakker Bart Nijkerk bieden hun winkel aan ter overname.

Nijkerk is een mooie gemeente die hard aan haar toekomst bouwt en meer dan 40.000 inwoners telt. Nijkerk ligt vlakbij de Randstad en heeft aan de andere kant de mooie natuur van de Veluwe. Er worden in Nijkerk veel activiteiten georganiseerd , dat komt o.a. door het zeer actieve verenigingsleven in de stad en biedt ondernemers weer mooie commerciële kansen.

Nijkerk heeft een compleet winkelaanbod en de stad is goed bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer.

Interesse in de vestigingen in Nijkerk? Neem dan contact op met Bakker Bart!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in persoonlijk gesprek bekend gemaakt.
Oppervlakte:
Adres:
Gelderland
de-beren-amsterdam

De Beren bezorgrestaurant Amsterdam

Omschrijving:

Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam, is uitgegroeid tot een grote horecaketen waar iedereen zich écht thuis voelt. Bekend om haar saté en burgers in royale porties van hoge kwaliteit, serveren de Beren al sinds 1984 de lekkerste gerechten van de grill in inmiddels 31 restaurants en vanuit 17 bezorgrestaurants.

In een fraai hoekpand aan de Hobbemakade in het centrum van Amsterdam, bevindt zich het volledig ingerichte bezorgrestaurant De Beren Amsterdam-Zuid.

Sinds februari 2016 heeft deze vestiging haar deuren geopend in de compleet nieuwe huisstijl van De Beren en na twee jaar exploiteren is deze vestiging rijp om overgedragen te worden aan een enthousiaste franchisenemer!

De Beren: een sterk merk

Al meer dan 30 jaar geniet je bij De Beren van de heerlijkste vlees- en visgerechten. Thuis, op het werk én in onze restaurants.

Wat in 1984 begonnen is met een eetcafé is uitgegroeid tot een toonaangevende horecaketen met inmiddels 33 restaurants en 19 bezorgrestaurants.

Word franchisenemer!

Ben jij de geschikte kandidaat die dit bezorgrestaurant met trots gaat voortzetten?

Dan zijn er voor jou ruime financieringsmogelijkheden beschikbaar.

Neem voor meer informatie contact op met franchisecoach Leen Klootwijk via 06-46021570 of l.klootwijk@beren.nl.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
€ 250.000
Oppervlakte:
Adres:
Hobbemakade - Amsterdam Noord Holland
fortune_bus-vrijstaand

Fortune Coffee regio Lansingerland

Omschrijving:

Fortune is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Door middel van een totaalconcept waarbij je als ondernemer het gezicht bent voor je klanten. Adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. We zoeken ondernemers die er met plezier op uit trekken in hun regio. En die samen willen bouwen aan de verdere groei van een landelijk sterke formule.

Op 8 september 2008 is Fortune regio Lansingerland opgericht. Vanaf die periode tot heden heeft deze regio een bedrijfsgroei doorgemaakt. Het bedrijf heeft naast de ondernemer een fulltime medewerker in dienst die werkzaam blijft. Er is een stabiel en trouw klantenbestand opgebouwd en de regio biedt volop mogelijkheden tot verdere groei. Deze vestiging maakt deel uit van de landelijke franchiseorganisatie Fortune Coffee.

Sinds januari 2017 is de gezondheid van de ondernemer zodanig verslechterd dat hij heeft besloten het bedrijf te verkopen. De regio is recent door de Centrale Organisatie overgenomen en zal aan de kandidaat ondernemer verkocht worden. De regio in Zuid Holland bestrijkt onder andere de plaatsen Bleiswijk, Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel en Nieuwekerk aan den IJssel.

Ben je woonachtig in deze regio en heb je interesse in dit bedrijf van Fortune Coffee? Neem dan contact op met Marinus Offermans.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Niet van toepassing
Adres:
Regio Lansingerland Zuid-Holland
Jamin-franchise

Jamin Ede

Omschrijving:

Jamin is, sinds 1883, de vrolijkste verwenwinkel van Nederland. Met ruim 110 winkels over heel Nederland is Jamin een begrip in Nederland, bij jong en oud. Jamin staat voor de lekkerste snoep, chocolade, koek, bakproducten, ijs en cadeaus. Of je nu iets zoekt voor de feestdagen, een verjaardag of zomaar iets lekkers voor bij de koffie, met Jamin verwen je jezelf of iemand anders altijd net even ietsje meer.

De Jamin winkels zijn gevestigd op prima locaties in de stad. Voordeel van deze winkels is dat er geen goodwill voor wordt gevraagd. Een nieuwe ondernemer kan in deze winkels een prima exploitatie realiseren.

Ben jij een gemotiveerde zelfstandige (aanstaande) ondernemer die beschikt over commercieel inzicht, veel enthousiasme, cijfermatig inzicht, verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemersgeest? Neem dan vrijblijvend contact op met Jamin!

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
-
Adres:
Ede Gelderland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4