Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel kopen? Jouw eigen franchise /eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formule.

Mocht de formule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om de formule van jouw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 83 gevonden

Used Products Veenendaal

Omschrijving:

Used Products Veenendaal maakt deel uit van een  succesvolle franchiseorganisatie opgericht in 1997 en die zich begeeft in bijna alle productgroepen van de tweedehands marktU vindt onze winkel in het centrum van Veenendaal. De winkel, gelegen in een gezellige winkelstraat, is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Parkeerplaatsen vindt u voor de deur! Verder zijn we natuurlijk met onze webshop 24uur per dag online.

In Nederland zetten we als Franchise de sterke groei al jaren achtereen door, er zijn inmiddels meer dan 50 winkels. Ook in het buitenland timmert Used Products hard aan de weg. In België, Spanje en Roemenië zijn de eerste winkels met succes geopend en ook in andere landen zoeken we kandidaten die de Masterlicentie voor dat land willen exploiteren of een winkel willen openen.

In Nederland is er voor de geschikte commerciële kandidaat nu een interessante overname mogelijkheid in Veenendaal. De verdiensten liggen bij gebleken geschiktheid behoorlijk bovengemiddeld.

Een korte impressie van ons: https:www.youtube.com/watch?v=5Rs_PCQDyzU 

Overnameprijs:
Nader te bepalen
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
140 m²
Adres:
prins bernhardlaan 14 veenendaal Utrecht

ViaViela Den Haag

Omschrijving:

ViaViela is een vooruitstrevende formule in de gastouderopvang. Als expert in kleinschalige kinderopvang in huis draait alles bij ons om het ontzorgen van ouders door het faciliteren van persoonlijke en vertrouwde opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar oud. ViaViela is al jarenlang een sterk met en het grootste gastouderbureau van Nederland.

De vraag- en gastouders in de regio Den Haag worden op dit moment bemiddeld vanuit de vestiging in de regio Leiden. Het totale gebied blijkt zo veel potentie te hebben, dat het gebied worden gesplitst en er 2 franchisenemers actief worden. Er is een klantenportefeuille beschikbaar ter overname, waar nog een grote groeipotentie in zit.  Omdat regionale kennis dit product versterkt is het voor onze dienstverlening belangrijk dat je zelf in Den Haag woont.

Wil je meer informatie of weten of er in een andere regio ook mogelijkheden zijn, kijk gerust op onze website of laat je gegevens achter via deze link. Bellen kan ook met Barend Dill 06-06-33035844

Adres: ViaViela werkt met virtuele vestigingen. Dit betekent dat er geen kantoor ter overname is. Je werkt vanuit huis of huurt ergens een kantoor.

Overnameprijs:
€ 12.000,- en € 20.000,-
Omzet:
Circa € 150.000,- / € 200.000,-
Oppervlakte:
N.v.t.
Adres:
N.v.t. Zuid-Holland

Welkoop Zwijndrecht

Omschrijving:

Welkoop is op zoek naar een ondernemer voor een op korte termijn te openen vestiging in Zwijndrecht. Welkoop biedt een uitgekiend assortiment op het gebied van tuin en dier afgestemd op de seizoenen en de behoefte van de consumenten om te genieten van tuin en dier. Welkoop heeft 152 winkels en is een erg succesvolle formule. Vestigingen draaien gemiddeld een omzet van meer van € 1,2 mio. Om aan de vraag uit de markt te kunnen voldoen opent Welkoop binnenkort in Zwijndrecht.

Het gaat om een hele mooie locatie van circa 1.000 m² gelegen op een hele gunstige, strategische positie met voldoende parkeergelegenheid. De vestiging wordt turn key opgeleverd waarbij ook ruimte is voor specifieke wensen van de ondernemer.

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen: Circa € 100.000
Omzet:
Gem. omzet meer dan € 1.200.000
Oppervlakte:
1.000 m²
Adres:
Wordt nader bekend gemaakt Zuid-Holland
yarden slingerbos

Yarden Gelderland

Omschrijving:

Als franchisenemer bij Yarden kunt u echt iets voor een ander betekenen. Onze ambitie is om de beste uitvaartorganisatie te zijn. Wij zijn trots op onze positie in de top 3 van grootste uitvaartondernemingen. Yarden is een vereniging zonder winstoogmerk met bijna 1 miljoen leden. Met 24 crematoria zijn we marktleider in Nederland. Verder heeft Yarden 41 uitvaartcentra en 7 begraafplaatsen door het hele land.

Yarden is op zoek naar verschillende franchisenemers voor de provincie Gelderland.

Enthousiast geworden en meer informatie ontvangen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
€ 40.000 eigen vermogen + lening
Omzet:
Wordt in nader overleg vrijgegeven
Oppervlakte:
Verschilt
Adres:
Provincie Gelderland

Zuivelhoeve ‘s-Hertogenbosch

Omschrijving:

Over Zuivelhoeve

Zuivelhoeve is een franchise organisatie, onderdeel van Roerink Food Family, met 63 winkels door het het hele land waar je terecht kunt voor ambachtelijk bereide kazen, aangevuld met noten in allerlei soorten en smaken en een keur aan delicatessen. Daarnaast bestaat het assortiment uit de ‘onmeunig lekkere’ zuivelproducten van Zuivelhoeve zelf, waaronder Boer’n Yoghurt en Boer’n Vla. Zuivelhoeve gelooft er in dat eten alleen lekker en gezond is als het met liefde en kunde gemaakt is met een directe verbinding tot de bron.

Neem contact op om meer informatie over deze vestiging te ontvangen.

Overnameprijs:
€ 20.000 benodigd eigen vermogen
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
72 m²
Adres:
Kolperstraat 16, 5211 KC ’s-Hertogenbosch Noord-Brabant
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 14 15 16 17


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class