Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 46 gevonden

Verkocht

Multivlaai Harderwijk

Omschrijving:

Ben jij een ondernemer die binnen de kaders van een professionele franchiseorganisatie wil meegroeien? Ben je initiatiefrijk, commercieel en heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit?
MultiVlaai Harderwijk wordt ter overname aangeboden.

Harderwijk is een stad met ruim 45.000 inwoners en krijgt in de zomer een groot aantal bezoekers. Deze mooie MultiVlaai vestiging is helemaal in de nieuwe huisstijl van MultiVlaai uitgevoerd en beschikt over 26 zitplaatsen voor een heerlijk kopje thee of koffie bij een lekker puntje vlaai. Naast het ruime assortiment aan dagverse Limburgse vlaaien verkoopt MultiVlaai Harderwijk ook Belgische bonbons van het A-merk Leonidas, en prachtige en verrassende taarten en ander gebak. En natuurlijk bezorgen wij graag bij u thuis of op het werk.

Voor deze vestiging is MultiVlaai op zoek naar een enthousiase en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de markt kan benaderen, want; MultiVlaai verwent elk moment!

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Multivlaai!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
-
Adres:
Schoenmakersstraat 24 Harderwijk Gelderland

MultiVlaai Hilversum

Omschrijving:

MultiVlaai Hilversum is een gezellige dag-zaak in het centrum van Hilversum en verkoopt naast vlaai en taarten ook bonbons.
U kunt er gezellig zitten en genieten van een kopje koffie of thee met een heerlijke vlaaipunt. En natuurlijk bezorgt MultiVlaai  graag bij u thuis en op het werk.

Centraal gelegen, zowel in ’t Gooi als in Nederland, is Hilversum een geweldige winkelstad. U vindt er werkelijk allerlei soorten winkels in het compacte centrum. De vele activiteiten, acties en evenementen die georganiseerd worden, maken het winkelen zo mogelijk nog leuker. Vanuit de parkeergarages loopt u zo het centrum binnen. Het vernieuwde marktplein, met Vue theater en binnenkort de foodhallen, de Groest en de Kerkbrink begrenzen het winkelhart van Hilversum. Alle grote merkketens zijn vertegenwoordigd en ook MultiVlaai is al 25 jaar gevestigd in Hilversum.  Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de ‘mediastad’. De grootste mediaconcentratie is sinds 15 jaar te vinden op het Media Park, Hilversum-Noord.  De gemeente Hilversum heeft 89.067 inwoners.

Voor deze vestiging is MultiVlaai op zoek naar een enthousiaste en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de markt kan benaderen.
Ben je initiatiefrijk en commercieel, heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit, én heb je retail-ervaring? Reageer dan snel!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Onbekend
Adres:
Herenstraat 39A, Hilversum Noord Holland

MultiVlaai Huizen

Omschrijving:

Dankzij MultiVlaai kunt u al dertig jaar in het hele land genieten van deze overheerlijke traktatie. Ambachtelijk en vers gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Dagelijks bakt de bakkerij een groot aantal verschillende vlaaien. Vervolgens worden deze vlaaien binnen 24 uur vervoerd naar de 98 MultiVlaai–vestigingen door heel Nederland. Bij MultiVlaai bent u dus elke dag verzekerd van een verse traktatie. MultiVlaai verwent élk moment!

Deze MultiVlaai vestiging ligt in het centrum van Huizen en u kunt hier ook terecht voor de lekkere bonbons van het topmerk Leonidas.

MultiVlaai zoekt een enthousiaste ondernemer m/v met bewezen retail-ervaring die bekend is met de lokale markt.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met MultiVlaai!

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
-
Adres:
Centrum - Huizen Noord Holland

MultiVlaai Middelburg

Omschrijving:

MultiVlaai Middelburg wordt ter overname aangeboden. Ben jij een ondernemer die binnen de kaders van een professionele franchise-organisatie wil meegroeien? Ben je initiatiefrijk, commercieel en heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit? Dan is dit misschien iets voor jou!

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en telt 48.000 inwoners. De vele evenementen, winkels en horecagelegenheden, maken het een levendige stad. Naast de weekmarkt op donderdag, worden er in Middelburg regelmatig andere markten georganiseerd, zoals een kunst- antiek- en ambachtenmarkt, een tweedehands boekenmarkt, een groente- en fruitmarkt, een rommelmarkt en een nachtmarkt. Het hele jaar door zijn er evenementen die zich in en rond de binnenstad afspelen. Zoals de Mosselfeesten, of ‘City of Dance’, dat ooit als dancefeest met parade in de binnenstad begon. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig driedaags muziekfestival.

MultiVlaai levert een ruim assortiment aan vlaaien, taarten en gebak. Ook zijn er de lekkere Belgische bonbons van het merk Leonidas te koop. En natuurlijk bezorgen we graag bij u thuis en op het werk.

Voor deze vestiging is MultiVlaai op zoek naar een enthousiaste en ondernemende franchisenemer die, wellicht op een andere locatie,  actief en gericht de markt kan benaderen. Dus; ben je initiatiefrijk en commercieel, heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit, én heb je retail-ervaring? Reageer dan snel!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
60-80 m²
Adres:
Langeviele 14, 4331 LT Middelburg Zeeland

MultiVlaai Ridderkerk

Omschrijving:

MultiVlaai  is gevestigd in het winkelhart van Ridderkerk in de Jorishof. Hier is o.a. ook de Hema gevestigd. Onder de Jorishof bevindt zich een parkeergarage.

De gemeente Ridderkerk  telt 45.000 inwoners. Regelmatig zijn er leuke en/of smakelijke promoties in het Winkelhart Ridderkerk.  De zomer(avond)concerten brengen het winkelcentrum tot leven. Vanaf begin mei tot eind september kan het winkelend publiek op vrijdagavond genieten van de bekende zomer(avond)concerten. Deze concerten worden al meer dan 20 jaar lang georganiseerd en bieden de mogelijkheid om te luisteren naar verschillende orkesten, muziekverenigingen, bands en koren.

MultiVlaai Ridderkerk levert een ruim assortiment aan vlaaien, taarten en gebak. Ook zijn er de lekkere Belgische bonbons van het merk Leonidas te koop. Voor een rustpunt tijdens het winkelen kunt u bij ons terecht voor een overheerlijk kopje koffie met een echte Limburgse vlaaipunt. Naast klantvriendelijkheid bestaat onze service o.a. ook uit het voorsnijden in puntjes, het verzorgen en leveren van mooie foto-logotaarten en het bezorgen bij u thuis of op het werk.

Voor deze vestiging is MultiVlaai op zoek naar een enthousiaste en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de markt kan benaderen. Dus; ben je initiatiefrijk en commercieel, heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit, én heb je retail-ervaring? Reageer dan snel!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
60 m²
Adres:
Sint Jorisplein 68, 2981 GD Ridderkerk Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 6 7 8 9 10