Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 43 gevonden

MultiVlaai Hilversum

Omschrijving:

MultiVlaai Hilversum is een gezellige dag-zaak in het centrum van Hilversum en verkoopt naast vlaai en taarten ook bonbons.
U kunt er gezellig zitten en genieten van een kopje koffie of thee met een heerlijke vlaaipunt. En natuurlijk bezorgt MultiVlaai  graag bij u thuis en op het werk.

Centraal gelegen, zowel in ’t Gooi als in Nederland, is Hilversum een geweldige winkelstad. U vindt er werkelijk allerlei soorten winkels in het compacte centrum. De vele activiteiten, acties en evenementen die georganiseerd worden, maken het winkelen zo mogelijk nog leuker. Vanuit de parkeergarages loopt u zo het centrum binnen. Het vernieuwde marktplein, met Vue theater en binnenkort de foodhallen, de Groest en de Kerkbrink begrenzen het winkelhart van Hilversum. Alle grote merkketens zijn vertegenwoordigd en ook MultiVlaai is al 25 jaar gevestigd in Hilversum.  Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de ‘mediastad’. De grootste mediaconcentratie is sinds 15 jaar te vinden op het Media Park, Hilversum-Noord.  De gemeente Hilversum heeft 89.067 inwoners.

Voor deze vestiging is MultiVlaai op zoek naar een enthousiaste en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de markt kan benaderen.
Ben je initiatiefrijk en commercieel, heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit, én heb je retail-ervaring? Reageer dan snel!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Onbekend
Adres:
Herenstraat 39A, Hilversum Noord Holland

MultiVlaai Huizen

Omschrijving:

Dankzij MultiVlaai kunt u al dertig jaar in het hele land genieten van deze overheerlijke traktatie. Ambachtelijk en vers gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Dagelijks bakt de bakkerij een groot aantal verschillende vlaaien. Vervolgens worden deze vlaaien binnen 24 uur vervoerd naar de 98 MultiVlaai–vestigingen door heel Nederland. Bij MultiVlaai bent u dus elke dag verzekerd van een verse traktatie. MultiVlaai verwent élk moment!

Deze MultiVlaai vestiging ligt in het centrum van Huizen en u kunt hier ook terecht voor de lekkere bonbons van het topmerk Leonidas.

MultiVlaai zoekt een enthousiaste ondernemer m/v met bewezen retail-ervaring die bekend is met de lokale markt.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met MultiVlaai!

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
-
Adres:
Centrum - Huizen Noord Holland

MultiVlaai Veldhoven

Omschrijving:

Veldhoven is een gezellige middelgrote stad in Noord-Brabant ten westen van Eindhoven en telt 45.000 inwoners.  Multivlaai Veldhoven is een leuke, relatief eenvoudig te handelen, dagzaak. De MultiVlaai vestiging is gelegen in het winkelcentrum City Passage en is gemakkelijk bereikbaar. Tevens verkoopt MultiVlaai Veldhoven ook Boulanger bonbons.

De winkel is zeer recent naar een nieuwe uitstekende locatie verhuisd en is in de nieuwste MultiVlaai huisstijl uitgevoerd.

MultiVlaai zoekt een enthousiaste, gastvrije ondernemer m/v met bewezen retail-ervaring die bekend is met de lokale markt. Ben jij een ondernemer die binnen de kaders van een professionele franchiseorganisatie wil meegroeien? Ben je initiatiefrijk, commercieel en heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit? Reageer dan snel!

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
-
Adres:
Winkelcentrum City Passage - Veldhoven Noord-Brabant

Sanidirect Cruquius

Omschrijving:

In de showroom van Sanidirect Cruquius kun je de badkamer kopen die je altijd al wilde. Of het nu gaat om een nieuwe complete badkamer, een complete toiletruimte, inloopdouches of los sanitair. Het is allemaal uitgebreid te bekijken in deze prachtige showroom. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee.

In de showroom worden verschillende complete badkamers getoond, die opgebouwd zijn met de nieuwste trends. Daarnaast is er een ruim aanbod aan tegels, badmeubels, spiegels, wastafels, kranen, douchecabines en toiletsets. Onze deskundige adviseurs ontwerpen en bestellen dan ook graag jouw droom badkamer!

Gratis parkeren bij Sanidirect Cruquius

Sanidirect Cruquius is gevestigd op Woonboulevard Cruquius. De woonboulevard beschikt over een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Bij Sanidirect Cruquius heb je de mogelijkheid om direct voor de deur te parkeren.

Sanidirect Cruquius staat ter overname. Meer weten over de vestiging van Sanidirect? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
+/- 1.040 m²
Adres:
Cruquiusplein 22 Noord Holland

Sanidirect regio Sneek

Omschrijving:

Sanidirect franchise is een succesvolle, snelgroeiende winkelketen. In de winkels bieden zij sanitair A-merken met 40% korting aan. De komende jaren bouwen zij maar liefst 30 nieuwe showrooms in Nederland. Daarom zoeken zij per direct enthousiaste (franchise)ondernemers met ongekend verkooptalent en affiniteit voor sanitair. Om alle ins en outs van de branche te leren kennen, wordt u zeven weken intern opgeleid en is er een inwerkperiode van enkele maanden.

De franchiseformule Sanidirect biedt de vestiging in de regio van Sneek aan ter overname en is daar voor op zoek naar een geschikte kandidaat. Bent of kent u iemand die als franchisenemer bij Sanidirect aan de slag wil? Neem dan contact met ons op en vraag informatie aan bij Sanidirect franchise.

Enkele specificaties winkel:

  • Verzorgingsgebied: 150.000 inwoners
  • Reden verkoop: verhuizing franchisenemer van Sneek naar Groningen.
  • Type locatie: A-locatie op meubelboulevard
Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
605 m²
Adres:
Regio Sneek Friesland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 6 7 8 9