Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan, meestal omdat de franchisenemer met pensioen gaat. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname. Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 38 gevonden

Street-Tacos-pulled-chicken-Salsa_Taco-Mundo-franchise

Taco Mundo Enschede

Omschrijving:

Taco Mundo is de snel groeiende fresh food formule voor de Mexicaanse keuken met vestigingen in de meeste grote steden in Nederland. Met het assortiment dat bestaat uit Tacos, Burritos, Quesadillas, Fajitas, Enchiladas, Salades en andere Mexicaanse en Tex-Mex gerechten, is Taco Mundo een gezond alternatief in de branche van maaltijdbezorging. Naast bezorging kunnen gerechten ook worden afgehaald of ter plekke worden genuttigd. De formule heeft een frisse uitstraling die middels intensieve marketing wordt ondersteund.

Voor de overname van haar vestiging in het centrum van Enschede, is Taco Mundo op zoek naar een ondernemende en klantgerichte franchisenemer. De markante hoeklocatie ligt op steenworp van winkels zoals Primark en zit aan het einde van de aanvoerroute naar het centrum. Naast bezorging en afhaal heeft de vestiging ook een restaurantfunctie met ruim 25 zitplaatsen en een terras.

Interesse? Vul dan het contactformulier in.

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt in persoonlijk gesprek bekend gemaakt.
Oppervlakte:
-
Adres:
Centrum - Enschede Overijssel
used-products-arnhem

Used Products Arnhem

Omschrijving:

Used Products is een franchiseformule voor de in- en verkoop van tweedehands artikelen, nieuwe artikelen en partij-goederen en begeeft zich in bijna alle productgroepen van de tweedehands markt. Inmiddels hebben we 56 winkels in Nederland en hebben we onlangs onze eerste winkels in België, Spanje en Oostenrijk met succes geopend.

Wegens privéomstandigheden bieden wij onze franchisevestiging in Arnhem ter overname aan. Beschikt u over leiderschapskwaliteiten en over een gezonde financiële achtergrond en bent u gemotiveerd om deze kans te benutten? Dan komen we graag met u in contact.

Wilt u graag vrijblijvend nadere informatie ontvangen omtrent de vestiging in Arnhem? Neem dan contact met ons op!
Overnameprijs:
Na overleg beschikbaar
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
350 m²
Adres:
Steenstraat 53 - Arnhem Gelderland
yarden slingerbos

Yarden Gelderland

Omschrijving:

Als franchisenemer bij Yarden kunt u echt iets voor een ander betekenen. Onze ambitie is om de beste uitvaartorganisatie te zijn. Wij zijn trots op onze positie in de top 3 van grootste uitvaartondernemingen. Yarden is een vereniging zonder winstoogmerk met bijna 1 miljoen leden. Met 24 crematoria zijn we marktleider in Nederland. Verder heeft Yarden 41 uitvaartcentra en 7 begraafplaatsen door het hele land.

Yarden is op zoek naar verschillende franchisenemers voor de provincie Gelderland.

Enthousiast geworden en meer informatie ontvangen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
€ 40.000 eigen vermogen + lening
Omzet:
Wordt in nader overleg vrijgegeven
Oppervlakte:
Verschilt
Adres:
Provincie Gelderland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 6 7 8