Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 1 gevonden

Bakker Bart regio Midden-Nederland

Omschrijving:

Bakker Bart is een ondernemende, gastvrije en vooruitstrevende formule met passie voor het vak.  Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken, zodat klanten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten.

De regio Midden-Nederland houdt de volgende locaties in: Bakker Bart Bussum, Almere-Muziekwijk en Harderwijk.

Bussum

Bussum is een prachtig en groen dorp in de gemeente Gooise Meren.  Met een ruim aanbod aan afwisselende boetiekjes en fraaie winkeltjes is Bussum een ‘must’ voor elke shopper. De belangrijkste winkelstraten zijn de Spiegelstraat, de Nassaulaan (waar de bakker Bart gevestigd is), de Nassaustraat, Havenstraat en de Kapelstraat. Deze Bakker Bart winkel is eind 2017 verbouwd naar de nieuwe Bakker Bart formule. De open winkelpresentatie nodigt uit om binnen te komen en het vernieuwde assortiment te ontdekken.

Almere Muziekwijk

Winkelcentrum Almere Muziekwijk ligt pal naast het gelijknamige NS station.  Er kan 2 uur gratis geparkeerd worden, tijd genoeg voor de dagelijkse boodschappen en een lekker broodje bij Bakker Bart. Er komen dagelijks ook vele forensen langs de winkel onderweg van en naar het werk.

De Bakker Bart bevindt zich op een vershof met complementaire ondernemers, namelijk de slager, visboer en kaasboer. Ook de vele bedrijven in de omgeving kunnen vers belegde broodjes bestellen bij de Bakker Bart of lekker gebak voor bij de koffie. Kansen genoeg als ondernemer van Bakker Bart Almere Muziekwijk!

Harderwijk

Harderwijk, de culinaire Hanzestad aan het Veluwemeer. Een knusse stad die bruist van gezelligheid.  Het is heerlijk winkelen in Harderwijk. De binnenstad van Harderwijk kent een goed en gevarieerd winkelaanbod. Natuurlijk ontbreken de bekende winkelketens niet, maar juist de mix met de kleinere zelfstandige ondernemers maakt Harderwijk een plezierige stad om te winkelen en lekker te lunchen.

Interesse in een van de vestigingen? Neem contact op met Bakker Bart via onderstaande knop!

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen vanaf € 15.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Adres:
Regio Midden-Nederland Flevoland
Toon: items per pagina.

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3

franchise-season-art-class