Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel kopen? Jouw eigen franchise /eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formule.

Mocht de formule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om de formule van jouw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 2 gevonden

Bakker Bart Almere Muziekwijk

Omschrijving:

Bij Bakker Bart werken én ondernemen energieke en bevlogen professionals met een passie voor bakkerslekkernijen. Als franchisenemer bij Bakker Bart ben jij verantwoordelijk voor het succes van jouw winkel. Ben jij onze nieuwe ondernemer met POWER?!

Bakker Bart Almere Muziekwijk

De Bakker Bart winkel in Almere (locatie Muziekwijk) wordt ter overname aangeboden.

Winkelcentrum Almere Muziekwijk ligt pal naast het gelijknamige NS station.  Er kan 2 uur gratis geparkeerd worden, tijd genoeg voor de dagelijkse boodschappen en een lekker broodje bij Bakker Bart. Er komen dagelijks ook vele forensen langs de winkel onderweg van en naar het werk.

De Bakker Bart bevindt zich op een vershof met complementaire ondernemers, namelijk de slager, visboer en kaasboer. Ook de vele bedrijven in de omgeving kunnen vers belegde broodjes bestellen bij de Bakker Bart of lekker gebak voor bij de koffie. Kansen genoeg als ondernemer van Bakker Bart Almere Muziekwijk!

Interesse in de vestiging in Almere? Neem dan contact met ons  op contact via de knop.

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Totaal 201 m², waarvan 82 m² vvo
Adres:
Rimsky-Korssakovweg 27-29 Flevoland

Mitra Lelystad

Omschrijving:

Goed gelegen slijterij/drankenspeciaalzaak ter overname aangeboden

De goedlopende Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Lelystad aan de Jol 35 – 23  in een goed bezocht winkelcentrum met ruime parkeergelegenheid (vrij parkeren) direct voor de deur. Het centrum zelf biedt een ruim aanbod winkels met diverse goedlopende speciaalzaken en twee supermarkten. De Mitra onderneming is gevestigd op een uitstekende zichtlocatie en heeft een breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus. Met name op het gebied van whisky en speciaalbier staat deze onderneming lokaal goed bekend.

De onderneming met groeikansen wordt aangeboden om meer aandacht te kunnen besteden aan een andere onderneming.

Interesse?

Bent u de ambitieuze ondernemer die graag een slijterij/drankenspeciaalzaak op een toplocatie wilt overnemen? Klik dan op de knop!

Overnameprijs:
Circa € 65.000 voorraad, met overige verkoopvoorwaarden in overleg
Omzet:
Wordt later bekend gemaakt
Oppervlakte:
120 m²
Adres:
Jol 35 – 23, Lelystad Flevoland
Toon: items per pagina.


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website