Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (soms privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste franchiseformules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Reden van verkoop

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom franchisenemers hun franchise vestiging te koop/ter overname aanbieden. Dit betekent daarom niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de franchise winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Uw franchise ter overname aanbieden?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 4 gevonden

Bakker Bart Almere

Omschrijving:

Bakker Bart Almere Muziekwijk

Winkelcentrum Almere Muziekwijk ligt pal naast het gelijknamige NS station.  Er kan 2 uur gratis geparkeerd worden, tijd genoeg voor de dagelijkse boodschappen en een lekker broodje bij Bakker Bart. Er komen dagelijks ook vele forensen langs de winkel onderweg van en naar het werk.

De Bakker Bart bevindt zich op een vershof met complementaire ondernemers, namelijk de slager, visboer en kaasboer. Ook de vele bedrijven in de omgeving kunnen vers belegde broodjes bestellen bij de Bakker Bart of lekker gebak voor bij de koffie. Kansen genoeg als ondernemer van Bakker Bart Almere Muziekwijk!

Interesse in de vestiging in Almere? Neem dan contact met ons  op contact via de knop.

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Totaal 201 m², waarvan 82 m² vvo
Adres:
Rimsky-Korssakovweg 27-29 Flevoland

MultiVlaai Lelystad

Omschrijving:

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus.

MultiVlaai Lelystad
Lelystad heeft ruim 80.000 inwoners en heeft een regiofunctie. De MultiVlaai winkel is gelegen in het centrum van de stad tegenover het stadshuis en in de buurt van 2 supermarkten en 2 parkeergarages. Deze mooie MultiVlaai vestiging beschikt over 25 zitplaatsen om een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee drinken. Ook wordt er groot assortiment Leonidas bonbons verkocht en zijn er mogelijkheden voor de verkoop van Macarons. Vanuit Lelystad worden dagelijks bezorgingen gedaan in de regio. Omzetmogelijkheden alom!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
120 m²
Adres:
Stadhuisplein 55, Lelystad Flevoland

O’Tacos Almere

Omschrijving:

De nr. 1 succesvolste franchiseformule van Frankrijk is van start gegaan in Nederland!

O’Tacos is specialist in fastfood waarbij de taco centraal staat. De smaak helemaal is aangepast aan de Europese voorkeuren. Dat bleek een schot in de roos: in tien jaar tijd groeide de formule van de eerste vestiging in Grenoble naar maar liefst  300 vestigingen, 40.000 dagelijkse klanten, 15.000.000 maaltijden per jaar en 2.750.000 volgers op Facebook.

De formule is nu op zoek naar een enthousiaste ondernemer voor de op korte termijn te openen vestiging in Almere. Meer informatie? Klik dan op de aanvraag-knop!

Overnameprijs:
Minimaal benodigd eigen vermogen: € 75.000
Omzet:
Circa € 900.000
Oppervlakte:
150 m²
Adres:
Almere Flevoland

Sanidirect Almere

Omschrijving:

Sanidirect Almere is gelegen op de Woonboulevard Doemere in Almere, een grote woonboulevard met ruim 35 woonwinkels. Voor alles op woongebied maar ook voor de dagelijkse boodschappen. Zodra je binnenstapt in de showroom zul je verrast worden door de warme en gezellige sfeer die er hangt. Complete badkamers, toiletruimtes, los sanitair en tegels uitgestald volgens de laatste trends. Het winkelpand heeft een oppervlakte van 1100m² en heeft onlangs een vernieuwde instore gekregen

De formule is nu op zoek naar een enthousiaste ondernemer voor de op korte termijn te openen vestiging Almere. Meer informatie? Klik dan op de aanvraag-knop!

Overnameprijs:
Vanaf €25.000 zijn er mogelijkheden
Omzet:
N.o.t.k.
Oppervlakte:
1100m²
Adres:
Washingtonstraat 111, 1334 LS, ALMERE Flevoland
Toon: items per pagina.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise