Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 9 gevonden

Bakker Bart Oss

Bakker Bart Oss

Omschrijving:

Bakker Bart is een ondernemende, gastvrije en vooruitstrevende formule met passie voor het vak.  Op elk moment van de dag wordt er vers brood gebakken, zodat klanten altijd kunnen genieten van de allerlekkerste producten.

De ondernemers van Bakker Bart Oss (Walstraat) bieden hun winkel aan ter overname.

Oss is een bruisende regiostad in Noordoost Brabant. Vanuit de omtrek komen dagelijks duizenden mensen naar Oss om hier te werken, ondernemen, stage lopen, winkelen, uit te gaan, recreëren en evenementen te bezoeken. In het stadshart van Oss zijn volop kansen voor ondernemers in de retail en horeca. Kansen die Centrum Management Oss en kernteam Economie van de gemeente Oss graag samen met ondernemers oppakken. De lijnen zijn kort, samenwerkingen liggen voorhanden en de ondernemingsgeest is voelbaar. Een  ondernemer is welkom in Oss!

Interesse in de vestiging in Oss? Neem contact op met Bakker Bart via onderstaande knop!

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen vanaf € 15.000
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Adres:
Walstraat 4-6 Noord-Brabant

BRAM’S Gourmet Frites Tilburg

Omschrijving:

De BRAM’S Gourmet Frites franchise formule is een unieke verse frites formule, ontstaan vanuit 50 jaar Bram Ladage ervaring. In het zicht van de klant worden de verse aardappels gesneden en gebakken in de schil. In samenwerking met Herman den Blijker zijn er diverse unieke ‘Stoofs’ ontwikkeld; een culinaire hedendaagse variatie op de aloude stoofvleesreceptuur. Deze unieke creaties vormen in combinatie met de verse frites een verantwoorde maaltijd.

Overnameprijs:
Omzet:

Oppervlakte:
Adres:
Heuvelstraat 1 Noord-Brabant

Bruna regio Den Bosch

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

Binnen een ½ uur reistijd rond Den Bosch biedt Bruna winkels ter overname aan. Deze winkels hebben een bewezen resultaat en liggen ter plaatse in de meest belangrijke winkelcentra, maar vragen nu om een nieuwe, actieve en gemotiveerde ondernemer.

Spreekt je dit aan en wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van  1 van deze winkels? Vraag dan de franchise informatie aan!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
½ uur reistijd rond Den Bosch Noord-Brabant

De Beren Bezorgrestaurant Roosendaal

Omschrijving:

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een nieuwe ondernemer voor haar vestiging in Rosendaal. 

Dit bezorgrestaurant is gevestigd in een prachtig hoekpand aan de Molenstraat, midden in het centrum van Roosendaal. Met meerdere uitvalswegen voor maaltijdbezorgers en afhalers, én volledig in het zicht van de consument, is dit een uitstekende locatie. De vestiging is op dit moment één van de drie De Beren vestigingen van de huidige franchisenemer. Omdat hij zich meer wil focussen op zijn twee De Beren restaurants, wordt deze vestiging ter overname aangeboden.

Omzetindicatie: de huidige omzet van deze vestiging is ca. 200.000 – 250.000 per jaar. Echter is er veel onbenut potentieel, met de juiste franchisenemer (die begeleidt en ondersteund wordt vanuit De Beren) kent deze locatie veel mogelijkheden. De gemiddelde omzet van een De Beren bezorgrestaurant: €550.000

Over de Beren Bezorgrestaurants

In 2001 opende de eerste vestiging van De Beren bezorgrestaurants in Rotterdam Noord geopend en sindsdien hebben De Beren bezorgrestaurants zich als een olievlek over Nederland verspreid. Anno 2017 is de organisatie uitgegroeid tot een sterke en professionele franchiseformule. Snelheid en service zijn van essentieel belang bij De Beren. Elke bestelling wordt vers bereid, om vervolgens door de opvallende berenkoeriers warm en compleet te worden bezorgd voor een aantrekkelijke prijs.

Overnameprijs:
€100.000
Omzet:
ca. 200.000 – 250.000 per jaar.
Oppervlakte:
Adres:
Molenstraat 68, Roosendaal, Noord-Brabant Noord-Brabant

Decorette Breda

Omschrijving:

Decorette biedt een oplossing voor alle zeven wanden van het huis: vloeren, gordijnen, behang, raamdecoratie, verf en buitenzonwering. Anno nu is Decorette een landelijke keten met ruim 40 vestigingen en met de hoogste naamsbekendheid in de branche.

Als Decorette ondernemer lift u mee op de jarenlange ervaring en profiteert u van de professionele organisatie. Wij zijn op zoek naar een overnamekandidaat voor een zeer goedlopende zaak met groeipotentie.

Het winkelcentrum is onlangs volledig verbouwd en de winkel is voorzien van nieuw interieur en daarom instap klaar. Geleidelijke overdracht is bespreekbaar. Vanzelfsprekend krijgt u ook inzicht in de beschikbare financiële cijfers.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag vrijblijvend nadere informatie ontvangen? Neem dan contact op met Decorette.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
In persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
180 m²
Adres:
Breda Noord-Brabant
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3

franchise-season-art-class