Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (soms privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste franchiseformules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Reden van verkoop

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom franchisenemers hun franchise vestiging te koop/ter overname aanbieden. Dit betekent daarom niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de franchise winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Uw franchise ter overname aanbieden?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 15 gevonden

Bakker Bart Best

Omschrijving:

Bakker Bart Best is gevestigd in het diverse en gezellige winkelcentrum in hartje Best. Het heeft een mix van bekende landelijke winkels en lokale ondernemers. Dit alles geeft Best een enorme variatijd voor alle leeftijden en alles op loopafstand in het centrum. Op zaterdagochtend staat Best in het teken van alles vers op de markt! Gezellig je wekelijkse vitaminen halen en uitrusten bij Bakker Bart in de buurt van de markt.

Klik voor meer informatie op de oranje knop!

Overnameprijs:
Nader vrij te geven
Omzet:
€350.000 - €500.000
Oppervlakte:
192 m²
Adres:
Boterhoek 153-155, Best Noord-Brabant

Boekhandel Heeswijk-Dinther

Omschrijving:

Voor de overname van de kantoorboekhandel in Heeswijk-Dinther is Primera op zoek naar een gedreven ondernemer. De nieuwe Primera winkel zal het bestaande specialisme in o.a. wenskaarten en kantoorartikelen gaan uitbreiden met cadeaukaarten en cadeauartikelen.

Overnameprijs:
€ 70.000,- eigen vermogen
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
180 m²
Adres:
Sint Servatiusstraat 52A, 5473 GB, Heeswijk-Dinther Noord-Brabant

Bram’s Gourmet Frites Tilburg (wordt Bram Ladage)

Omschrijving:

Geopend op de mooiste locatie van Tilburg in 2017, de toenmalig franchisenemer heeft het wegens privéomstandigheden al na twee maanden het stokje over moeten geven. Vanaf dat moment heeft Bram Ladage de locatie in eigen beheer gedraaid, wat i.v.m de afstand vanaf het hoofdkantoor naar de vestiging niet ideaal was. De omzet heeft wat gefluctueerd de afgelopen jaren, maar tot aan de ‘lockdown’ zat de omzet van de vestiging weer aardig in de lift. De locatie draaide in 2019 ruim € 500.000,- . Dit met voornamelijk lokale medewerkers en support vanuit de formule. Verwacht wordt dat een ondernemer uit de omgeving, die de ‘local hero’van Tilburg wil worden en die ook bereid is om de kansen die er liggen op de drukke avonden (donderdag,vrijdag,zaterdag) te benutten, de omzet zeker nog substantieel kan stijgen.

Nu is de formule nog Bram’s Gourmet, maar die zal (op kosten van de formule) gerestyled worden naar de Bram Ladage formule.

Overnameprijs:
€ 170.000 (voor een nieuwe compleet ingerichte winkel)
Omzet:
In 2019 € 500.000
Oppervlakte:
50m² begane grond + 45m² opslag 1e verdieping
Adres:
Heuvelstraat 1, Tilbug Noord-Brabant

Doppio Espresso Breda

Omschrijving:

Doppio Espresso is een onderscheidend merk gebouwd op passie en aandacht, waarbij de wens van de gasten resulteert in (h)eerlijke producten en waar gewone dingen bijzonder goed zijn.  Op een van de mooiste plekjes op de Grote Markt is sinds 2011 Doppio Espresso Breda gevestigd. Waar voorheen een boekenhandel zat is na een complete verbouwing een frisse koffie/lunchzaak bij de Doppio familie gekomen. Alles is hierbij nieuw aangelegd; elektra, ventilatie, airco, vloeren, afvoeren, interieur etc. en in de tussentijd goed onderhouden.

Je kan de hele dag bij ons terecht voor een kop -speciale- koffie, taart, lunch en high tea. Op een dergelijke locatie waar van de terrassen gebruik wordt gemaakt mag een goed glaasje Italiaanse wijn natuurlijk niet ontbreken, daarom is ook een drank en horecavergunning in het bezit. Binnen heeft het bedrijf ruimte voor 46 gasten en buiten op het zonovergoten terras 68. Na -bijna- 10 jaar is de huidige eigenaresse toe aan een andere uitdaging en zoekt de formule een waardige opvolger die onder de vlag van Doppio Espresso verder gaat.

Overnameprijs:
€ 95.000
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
94 m²
Adres:
Grote Markt 18, Breda Noord-Brabant

Doppio Espresso Den Bosch

Omschrijving:

Doppio Espresso is een onderscheidend merk gebouwd op passie en aandacht, waarbij de wens van de gasten resulteert in (h)eerlijke producten en waar gewone dingen bijzonder goed zijn. Op de looproute van het NS station richting het centrum van Den Bosch vind je deze sfeervolle Doppio Espresso vestiging.

Bij deze goed onderhouden vestiging kan je de hele dag door genieten van (speciale) koffie, thee, taart, ontbijt en lunch. Ook op het terras is het heerlijk tot rust komen van een dagje uit. Doppio Expresso zoekt een gedreven franchisenemer met oog voor kwaliteit en vooral gastvrijheid.

Overnameprijs:
Op aanvraag
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
108 m²
Adres:
Visstraat 46, Den Bosch Noord-Brabant
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3