Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste formules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit betekent niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Verkopen?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 11 gevonden

Bruna regio Rotterdam

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

Binnen een ½ uur reistijd rond Rotterdam Noord bieden een aantal Bruna franchiseondernemers hun Bruna winkel ter overname aan.

Natuurlijk zijn deze winkels stuk voor stuk bewezen succesvol gebleken, maar vragen nu om een nieuwe en gemotiveerde ondernemer.

Spreekt je dit aan en wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van  1 van deze franchisewinkels? Vraag dan de franchise informatie aan via operations@bruna.nl of neem contact op met Klaas Heemskerk via kheemskerk@bruna.nl , of via tel. 06 55 765 222

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
Wordt nader bekend gemaakt Zuid-Holland
welkom in je nieuwe bruna

Bruna regio Zoetermeer / Den Haag

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

In regio Zoetermeer / Den Haag is de mogelijkheid tot overname van een zeer goed renderende Bruna winkel

Deze renderende Bruna winkel is niet weg te denken in deze omgeving en wordt nu ter overname aangeboden.

Spreekt je dit aan en wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van deze winkel? Neem dan direct contact met ons  op!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
Wordt nader bekend gemaakt Zuid-Holland

HiFi Klubben Rotterdam

Omschrijving:

HiFi Klubben heeft ongeveer 100 locaties in drie landen: Nederland, Scandinavië en Duitsland. De franchiseformule heeft niet alleen veel vestigingen, maar is ook online erg sterk. De vestiging in Rotterdam is op zoek naar een nieuwe ondernemer die passie voor muziek en een gevoel voor goed geluid heeft. Deze vestiging was voorheen in beheer van HiFi Klubben zelf, maar is nu ter overname aangeboden.

HiFi Klubben Rotterdam opende haar deuren in 2014, eerder zat op dit adres Snijders Hifi. De winkel laat al jaren een gestage groei in omzet en winstgevendheid zien en is een begrip in het Rotterdam en omstreken. De winkel bevindt zich recht tegenover de Markthal en is mede daardoor zeer bedrijvig. Een gedeelte van het v.v.o. bevindt zich op de eerste etage waar twee high-end luisterruimtes zijn gecreëerd. Het voorraadmagazijn en kantoor bevinden zich in de kelder. Laden en lossen kan achter de winkel en diverse parkeergarages zijn binnen loopafstand.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in een persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
380 m²
Adres:
Hoogstraat 137-139, 3011PM Rotterdam Zuid-Holland

Mitra Ablasserdam

Omschrijving:

De Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Alblasserdam aan de van Eesterensingel 127 grenzend aan een goed bezocht winkelcentrum wat een breed aanbod aan winkels heeft. Direct voor de winkel is het mogelijk gratis te parkeren. De Mitra onderneming die al geruime tijd bestaat op deze locatie heeft een breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus. Met name op het gebied van speciaalbieren staat deze onderneming lokaal goed bekend.

De onderneming met groeikansen wordt aangeboden wegens aanstaande pensionering van de ondernemer.

Over Mitra

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.

Mitra onderscheidt zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader vrijgegeven
Oppervlakte:
100m² met 25m² magazijn
Adres:
Van Eesterensingel 127, 2951 CJ Alblasserdam Zuid-Holland

MultiVlaai Zwijndrecht

Omschrijving:

Zwijndrecht telt 44.500 inwoners, en MultiVlaai ligt in het onlangs opgeknapte winkelcentrum Hof van Holland, 35a.

Alle denkbare winkels in een notendop. Dat is winkelcentrum Walburg! Hét toonaangevende winkelcentrum in het stadscentrum van Zwijndrecht mag zich al bijna veertig jaar verheugen in een enorme aantrekkingskracht. Niet alleen bewoners van Zwijndrecht weten Walburg in grote getale te vinden. Ook mensen uit Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en Dordrecht komen maar wat graag in het Zwijndrechtse winkelcentrum, waar ook iedere donderdag de weekmarkt staat. In het winkelcentrum komen steeds meer leuke winkels, er zijn er nu ongeveer 100. Voor elk wat wils, en er is gratis parkeren ! De MultiVlaai ondernemer is binnen zijn bedrijf druk met verkoop, lokale marketing en het verzorgen van alle bestellingen en bezorgingen.

MultiVlaai Zwijndrecht heeft 18 zitplaatsen en je kunt er een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee drinken. Ook worden er petit-fours en diverse Feesttaarten verkocht, net zoals de bonbons van het Belgische merk Leonidas. Omzetmogelijkheden alom!

Overnameprijs:
€ 25.000
Omzet:
In persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
60 m²
Adres:
Hof van Holland 35A, 3332 EH Zwijndrecht Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3