Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel (of vestiging) kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een bestaande franchise formule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen franchises te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 22 gevonden

Bagels & Beans Alphen a/d Rijn

Omschrijving:

Sinds juli 2016 is Bagels & Beans gevestigd in een prachtig hoekpand aan het Thorbeckeplein, het nieuwe Horecaplein met stadse allure aan de lage zijde in Alphen a/d Rijn. Deze vestiging is geheel in nieuwe (huis)stijl gebouwd en ingericht, heeft een lichte en zeer ruime opzet en een ruim terras op het zuiden bij het water. De bibliotheek met een grote parkeergarage opent binnenkort schuin tegenover de vestiging.

Voor deze bestaande vestiging met gezonde exploitatie zijn we op zoek naar een nieuwe ondernemer die met veel plezier en passie het roer van de huidige ondernemer over wil nemen.

Bagels & Beans Thorbeckeplein
Aantal zitplaatsen binnen: 68
Aantal zitplaatsen terras: 42 (nog uit te bereiden indien gewenst)

Overnameprijs:
€ 150.000
Omzet:
Gemiddeld € 350.000 per jaar
Oppervlakte:
212 m²
Adres:
Thorbeckeplein 72 Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Bakker Bart Rotterdam

Omschrijving:

De vestiging wordt om privéredenen door de ondernemer ter overname aangeboden. Het gaat om een winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te bouwen. Met name de bezorgmarkt is een aantrekkelijk potentieel. Bakker Bart is een oer-Hollandse formule met 95% naamsbekendheid en heeft verspreid in het hele land 155 winkels. De winkels bedienen ruim 12,5 miljoen tevreden gasten met producten uit eigen bakkerij. Belangrijk deel van de omzet komt binnen via het internet, mede daardoor vielen de gevolgen van corona erg mee.

Gevestigd op de bekende Lijnbaan in hartje Rotterdam. Naast deze toplocatie is de bezorgmarkt sterk groeiende. Er zijn veel winkels te vinden van grote en bekende merken, maar ook van kleine ondernemers met eigen specialismen. Metrohaltes en een aantal grote parkeergarages in de buurt versterken de aantrekkingskracht tot ver over de stadsgrenzen heen. Iedere zondagmiddag zijn de winkels geopend. Op vrijdagavond is het koopavond.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
totaal 274 m²
Adres:
Lijnbaan 67, Rotterdam Zuid-Holland

Boekhandel Den Haag

Omschrijving:

In een winkelcentrum Den Haag zoekt Primera naar een ondernemer om lokale boekhandel over te nemen en te gaan exploiteren onder de vlag van Primera.

Overnameprijs:
€ 20.000 excl. voorraad
Omzet:
Nader te bepalen
Oppervlakte:
100 m²
Adres:
Loosduinse Hoofdstraat 300, 2552 EA Den Haag Zuid-Holland

Boekhandel Zoetermeer

Omschrijving:

In winkelcentrum Seghwaert te Zoetermeer zoekt Primera naar een ondernemer om gemakswinkel te gaan exploiteren onder de vlag van Primera. Het betreft een overname van de bestaande boekhandel.

Overnameprijs:
€ 25.000 excl. voorraad
Omzet:
Nader te bepalen
Oppervlakte:
127 m²
Adres:
Petuniatuin 43, 2724 NB Zoetermeer Zuid-Holland

Bruna regio Rotterdam

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

Binnen een ½ uur reistijd rond Rotterdam Noord bieden een aantal Bruna franchiseondernemers hun Bruna winkel ter overname aan.

Natuurlijk zijn deze winkels stuk voor stuk bewezen succesvol gebleken, maar vragen nu om een nieuwe en gemotiveerde ondernemer.

Spreekt je dit aan en wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van  1 van deze franchisewinkels? Vraag dan de franchise informatie aan via operations@bruna.nl of neem contact op met Klaas Heemskerk via kheemskerk@bruna.nl , of via tel. 06 55 765 222

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
Wordt nader bekend gemaakt Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 5


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website