Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 10 gevonden

welkom in je nieuwe bruna

Bruna regio Waddinxveen

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

Binnen een ½ uur reistijd rond Waddinxveen zijn er mogelijkheden voor de start van uw eigen Bruna winkel.

Deze renderende winkels zijn niet weg te denken in hun winkelgebied en vragen om een startende, actieve en gemotiveerde ondernemer.

Spreekt je dit aan en wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van 1 van deze winkels? Vraag dan de franchise informatie aan via verkoopbureau@bruna.nl of neem contact op met Klaas Heemskerk via kheemskerk@bruna.nl , of via tel. 06 55 765 222

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
½ uur reistijd rond Waddinxveen Zuid-Holland

Bruna Rotterdam/Den Haag

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

Binnen een ½ uur reistijd rond Rotterdam Noord bieden een aantal Bruna franchiseondernemers hun Bruna winkel ter overname aan.

Natuurlijk zijn deze winkels stuk voor stuk bewezen succesvol gebleken, maar vragen nu om een nieuwe en gemotiveerde ondernemer.

Spreekt je dit aan en wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van  1 van deze franchisewinkels? Vraag dan de franchise informatie aan!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
Driehoek Den Haag/Zoetermeer/Rotterdam Zuid-Holland

Chocolate Company Zoetermeer

Omschrijving:

De vestiging wordt vanwege persoonlijke omstandigheden door de ondernemer ter overname aangeboden. De cafés van Chocolate Company zijn een combinatie van een dag horecazaak met topkwaliteit koffie, 60 verschillende smaken chocolademelk, de lekkerste taarten, High Choc, High Tea, sandwiches en het home made Chocolate Company assortiment.

De vestiging bevindt zich op een absolute toplocatie in het Stadshart van Zoetermeer.

Overnameprijs:
€ 160.000
Omzet:
€ 250.000 - 300.000
Oppervlakte:
88 m²
Adres:
Westwaarts 41 a, 2711 AD te Zoetermeer Zuid-Holland

HouseHunting Leiden

Omschrijving:

HouseHunting Makelaardij is met 19 vestigingen in korte tijd een van de grootste en nog steeds groeiende verhuur bemiddelaars van Nederland. Het begrip “SERVICE” staat in ons brede en flexibele dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven. De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig.

Momenteel biedt de franchisenemer van HouseHunting in Leiden zijn vestiging ter overname aan. Indien u interesse heeft in deze vestiging kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in persoonlijk gesprek bekend gemaakt.
Oppervlakte:
-
Adres:
Leiden Zuid-Holland

Hubo regio Rotterdam/Zuid Holland

Omschrijving:

Hubo bestaat sinds 1969 en is daarmee een begrip onder de klussers en doe-het-zelvers. Maar de wereld verandert en Hubo ontwikkeld mee. Met een duidelijke visie. Toch is ondernemer zijn van Hubo eigen baas zijn, met de ondersteuning, kennis en ervaring én de voordelen van een sterke formule.

De formule onderscheidt zich door het bieden van een totaaloplossing voor iedere klus, voor iedereen. Of de klant het nu zelf wil doen, samen met Hubo of helemaal laat doen door Hubo.

In de regio Rotterdam zoekt de franchiseformule een nieuwe ondernemer voor een bestaande vestiging. De vestiging is al jaren een begrip in de regio.

Ben je ondernemend ingesteld, beschik je over passie voor klussen en vakmanschap, gevoel voor service, flexibiliteit en doorzettingsvermogen? Dan komen wij graag met jou in contact! Bel met Ruud Morien via telefoonnummer 033-253 2380 of mail naar r.morien@euretco.com of vraag direct meer informatie aan via de knop en wellicht sta jij binnenkort in je eigen doe-het-zelf zaak.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in een persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
600 m²
Adres:
Regio Rotterdam Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2

 

skyscraper-banner-website

banner-volop-kansenV2

franchise-banner-abn-amro-3