Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 10 gevonden

Anne&Max Den Haag

Omschrijving:

Anne&Max is een Freshfood en Coffeecafe waar je 7 dagen per week terecht kunt voor ontbijt, koffie, taart, lunch, high-tea en borrel. Voor een prachtige nieuwe locatie in Den Haag is Anne&Max op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ervaren horeca-ondernemer. Het liefst iemand die de lokale markt goed kent. Het betreft een hoeklocatie, met ruime vierkante meters en terrasmogelijkheden op de zon. Deze nieuwe vestiging bevindt zich in een druk gedeelte van Den Haag waar veel Hagenaars komen om te winkelen en voor hun dagelijkse boodschappen.

Uiteraard vergt het overnemen van zo’n sterke locatie ook een investering van uw kant, maar Anne&Max ondersteunt u ook bij het aanvragen van een financiering bij een bank.

Enthousiast geworden en meer informatie ontvangen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
€75.000 eigen vermogen + lening
Omzet:
N.o.t.k.
Oppervlakte:
Onbekend
Adres:
Fahrenheitstraat 472, 2561 DH, Den Haag Zuid-Holland

Fortune Coffee regio Lansingerland

Omschrijving:

Fortune is, via de regionale ondernemers, de brenger van koffie in de zakelijke markt. Door middel van een totaalconcept waarbij je als ondernemer het gezicht bent voor je klanten. Adviseur, verkoper, leverancier en probleemoplosser in één. We zoeken ondernemers die er met plezier op uit trekken in hun regio. En die samen willen bouwen aan de verdere groei van een landelijk sterke formule.

Op 8 september 2008 is Fortune regio Lansingerland opgericht. Vanaf die periode tot heden heeft deze regio een bedrijfsgroei doorgemaakt. Het bedrijf heeft naast de ondernemer een fulltime medewerker in dienst die werkzaam blijft. Er is een stabiel en trouw klantenbestand opgebouwd en de regio biedt volop mogelijkheden tot verdere groei. Deze vestiging maakt deel uit van de landelijke franchiseorganisatie Fortune Coffee.

Sinds januari 2017 is de gezondheid van de ondernemer zodanig verslechterd dat hij heeft besloten het bedrijf te verkopen. De regio is recent door de Centrale Organisatie overgenomen en zal aan de kandidaat ondernemer verkocht worden. De regio in Zuid Holland bestrijkt onder andere de plaatsen Bleiswijk, Bergschenhoek, Capelle aan den IJssel en Nieuwekerk aan den IJssel.

Ben je woonachtig in deze regio en heb je interesse in dit bedrijf van Fortune Coffee? Neem dan contact op met Marinus Offermans.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
Niet van toepassing
Adres:
Regio Lansingerland Zuid-Holland

HouseHunting Leiden

Omschrijving:

HouseHunting Makelaardij is met 19 vestigingen in korte tijd een van de grootste en nog steeds groeiende verhuur bemiddelaars van Nederland. Het begrip “SERVICE” staat in ons brede en flexibele dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven. De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig.

Momenteel biedt de franchisenemer van HouseHunting in Leiden zijn vestiging ter overname aan. Indien u interesse heeft in deze vestiging kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in persoonlijk gesprek bekend gemaakt.
Oppervlakte:
-
Adres:
Leiden Zuid-Holland

International Art School Rotterdam

Omschrijving:

International Art School geeft teken- en schilderlessen aan gemotiveerde volwassen cursisten, die stap-voor-stap één keer per week in een sociale en gezellige sfeer zijn of haar teken- en schilderkunsten verder willen ontwikkelen.

De vestiging in Rotterdam is afgelopen jaar gestart en is elke cursus verder gegroeid. Op dit moment is de vestiging zo succesvol dat voor de komende herfst cursus extra lessen ingepast zijn. Voor de volgende cursus zijn de ochtend en de (extra) avond cursus al bijna volledig volgeboekt door terugkerende cursisten. Helaas moet de huidige ondernemer wegens gezondheidsredenen een stapje terug doen, dus zijn we op zoek naar opvolging. Dit is een fantastisch instapmoment voor ondernemers die willen beginnen in de regio Rotterdam.

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
€ 17.500
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
ongeveer 90 m2
Adres:
Zuid-Holland

Jamin Delft

Omschrijving:

De Jamin winkel is sinds 2 jaar gevestigd midden in het oude historische centrum van de dynamische stad Delft. Delft ontvangt jaarlijks zo’n 3,5 miljoen binnen- en buitenlandse toeristen. Delft heeft +/- 100.000 inwoners.

Winkel is 2 jaar geleden geheel volgens Jamin nieuwe stijl ingericht. Een door zijn uitstraling, zeer aantrekkelijke winkel voor uiteraard toeristen maar zeker ook voor de inwoners van Delft.

Overnameprijs:
€ 85.000,- exclusief voorraad.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
+/- 80 m²
Adres:
Oude Langedijk 17, 2611 GK in Delft Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2