Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (soms privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste franchiseformules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Reden van verkoop

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom franchisenemers hun franchise vestiging te koop/ter overname aanbieden. Dit betekent daarom niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de franchise winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Uw franchise ter overname aanbieden?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 16 gevonden

Big Bread Kitchen Vlaardingen

Omschrijving:

Nieuw te openen vestiging van Big Bread Kitchen op ideale locatie in het centrum van Vlaardingen. De vestiging wordt geheel in de laatste huisstijl opgeleverd maar er is ook ruimte voor inbrengen of wensen van de ondernemer. Het pand bevindt zich op de hoek van de Fransenstraat en de Kuiperstraat en beschikt over een terras van maar liefst 40 m².

Big Bread Kitchen is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest succesvolste formules op cafetaria/lunchroom gebied. Big Bread Kitchen onderscheidt zich als formule door het grote assortiment aan kwalitatieve huisgemaakte producten, de luxe uitstraling, totale beleving, een vers en duurzaam assortiment en uitgebreide ondersteuning van de ondernemer. De zelfstandige ondernemer geeft lokaal invulling door exploitatie en diens keuze uit het productassortiment. Big Bread Kitchen biedt de kwaliteit en de beleving van een restaurant tegen de snelheid en de prijs van een cafetaria.

Overnameprijs:
€ 210.000
Omzet:
Nader vrijgegeven
Oppervlakte:
170 m² + 40 m² terras
Adres:
Fransenstraat 3, Vlaardingen Zuid-Holland

Bruna regio Rotterdam

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

Binnen een ½ uur reistijd rond Rotterdam Noord bieden een aantal Bruna franchiseondernemers hun Bruna winkel ter overname aan.

Natuurlijk zijn deze winkels stuk voor stuk bewezen succesvol gebleken, maar vragen nu om een nieuwe en gemotiveerde ondernemer.

Spreekt je dit aan en wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van  1 van deze franchisewinkels? Vraag dan de franchise informatie aan via operations@bruna.nl of neem contact op met Klaas Heemskerk via kheemskerk@bruna.nl , of via tel. 06 55 765 222

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
Wordt nader bekend gemaakt Zuid-Holland

DA drogist & parfumerie De Lier

Omschrijving:

Het is bijna onvoorstelbaar, maar deze winkel bestaat al sinds 1885! De tijd waarin de klanten nog hun hoge hoed afnamen bij binnenkomst en hun paard en wagen voor de deur stalden. De oma van de huidige eigenaar en drogist Peter van Geest opende haar eigen winkel hier. In 1952 bouwde haar zoon – de vader van Peter – een nieuw pand. Peter nam in 1992 de zaak over. Helpen, adviseren en kennis van gezondheid en verzorging zit deze ondernemer dus van generatie op generatie in het bloed. Het team telt 4 drogisten, 2 assistent-drogisten, een winkelmedewerker en een zelfstandige pedicure.

Overnameprijs:
Wordt nader bekend gemaakt
Omzet:
ca. € 700.000
Oppervlakte:
275 m²
Adres:
Hoofdstraat 72 Zuid-Holland

DA drogist & parfumerie Delft

Omschrijving:

In winkelcentrum De Hoven vind je deze nieuwe drogisterij van DA. Met de nieuwste formule van DA en alle gezondheidschecks een prachtig vlaggenschip van de formule. Het team is bekend in de wijde omgeving en een vertrouwd gezicht in de winkel. Alle ins en outs van gezondheid en schoonheid weten ze en hun adviezen zijn uitmuntend. Een aanwinst voor elke ondernemer.

Overnameprijs:
Wordt nader bekend gemaakt
Omzet:
ca. € 1.400.000
Oppervlakte:
325 m²
Adres:
Troelstralaan 17-19 Zuid-Holland

DA drogist & parfumerie Krimpen a.d. Lek

Omschrijving:

De familie Verloop heeft niet alleen veel aan de winkel gedaan en kan bouwen op een trouwe, grote klantenkring, maar heeft ook een netwerk in de zorg. Zo zijn er huisartsen, een fysiotherapeut en een tandarts waar regelmatig mee wordt samengewerkt. Ook heeft deze winkel de nieuwste gezondheidschecks uit de DA-formule zoals een huidanalyse, cholesterolcheck, bloeddrukcheck, glucosecheck, bodycheck en een stressmeting. Waardevolle services naast de fotoservice en pasfoto’s die al werden gemaakt. Zo is er met het reguliere DA-assortiment van natuurlijke- en zelfzorggeneesmiddelen tot mooie gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten, én parfums een bijzonder aanbod samengesteld.

Overnameprijs:
Wordt nader bekend gemaakt
Omzet:
ca. € 700.000
Oppervlakte:
219 m²
Adres:
De Markt 319 -321 Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4