Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules franchisevestigingen ter overname aan. Wilt u dus een bestaande winkel kopen? Uw eigen zaak beginnen? Hier kunt u een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formules.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Mocht de formule van uw voorkeur er niet bij staan, klik dan hier om de formule van uw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 9 gevonden

Bruna Rotterdam/Den Haag

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

Binnen een ½ uur reistijd rond Rotterdam Noord bieden een aantal Bruna franchiseondernemers hun Bruna winkel ter overname aan.

 Natuurlijk zijn deze winkels stuk voor stuk bewezen succesvol gebleken, maar vragen nu om een nieuwe en gemotiveerde ondernemer.

Spreekt je dit aan en wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van  1 van deze franchisewinkels? Vraag dan de franchise informatie aan!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
Driehoek Den Haag/Zoetermeer/Rotterdam Zuid-Holland

HouseHunting Leiden

Omschrijving:

HouseHunting Makelaardij is met 19 vestigingen in korte tijd een van de grootste en nog steeds groeiende verhuur bemiddelaars van Nederland. Het begrip “SERVICE” staat in ons brede en flexibele dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven. De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig.

Momenteel biedt de franchisenemer van HouseHunting in Leiden zijn vestiging ter overname aan. Indien u interesse heeft in deze vestiging kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in persoonlijk gesprek bekend gemaakt.
Oppervlakte:
-
Adres:
Leiden Zuid-Holland

International Art School Rotterdam

Omschrijving:

International Art School geeft teken- en schilderlessen aan gemotiveerde volwassen cursisten, die stap-voor-stap één keer per week in een sociale en gezellige sfeer zijn of haar teken- en schilderkunsten verder willen ontwikkelen.

De vestiging in Rotterdam is afgelopen jaar gestart en is elke cursus verder gegroeid. Op dit moment is de vestiging zo succesvol dat voor de komende herfst cursus extra lessen ingepast zijn. Voor de volgende cursus zijn de ochtend en de (extra) avond cursus al bijna volledig volgeboekt door terugkerende cursisten. Helaas moet de huidige ondernemer wegens gezondheidsredenen een stapje terug doen, dus zijn we op zoek naar opvolging. Dit is een fantastisch instapmoment voor ondernemers die willen beginnen in de regio Rotterdam.

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
€ 17.500
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
ongeveer 90 m2
Adres:
Zuid-Holland

Jamin Delft

Omschrijving:

De Jamin winkel is sinds 2 jaar gevestigd midden in het oude historische centrum van de dynamische stad Delft. Delft ontvangt jaarlijks zo’n 3,5 miljoen binnen- en buitenlandse toeristen. Delft heeft +/- 100.000 inwoners.

Winkel is 2 jaar geleden geheel volgens Jamin nieuwe stijl ingericht. Een door zijn uitstraling, zeer aantrekkelijke winkel voor uiteraard toeristen maar zeker ook voor de inwoners van Delft.

Overnameprijs:
€ 85.000,- exclusief voorraad.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
+/- 80 m²
Adres:
Oude Langedijk 17, 2611 GK in Delft Zuid-Holland
Verkocht

Jamin Hellevoetsluis

Omschrijving:

Jamin Hellevoetsluis is een gloednieuwe winkel die per direct voor overname wordt aangeboden vanwege gezondheidsproblemen van de onderneemster.

De winkels is volgens het nieuwste Jamin concept ingericht en heeft dus een vrolijke, trendy en exclusieve uitstraling; echt een winkel met de WOW!! factor. Jamin Hellevoetsluis is gevestigd in het  centrumhart van Hellevoetsluis in winkelcentrum  Struytse Hoek, gelegen naast de JUMBO.

Het businessmodel van de winkel is prima en voor een ondernemer met passie voor retail een geweldige uitdaging. De winkel kan een ondernemers alleen runnen ondersteund met één of twee hulpkrachten.

Heb je interesse in deze winkel en ben je een enthousiaste, creatieve en klantgerichte ondernemer? Neem dan vrijblijvend contact op met Jamin!

Overnameprijs:
€ 53.000 (betreft inventaris z.g.a.n., geen goodwill)
Omzet:
€ 320.000
Oppervlakte:
-
Adres:
Winkelcentrum Struytse Hoek Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2