Natuurwinkel Gorinchem

Natuurwinkel Gorinchem

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Gorinchem

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Gorinchem.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Gorinchem een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Gorinchem doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Gorinchem

Gorinchem ligt in de gemeente Gorinchem, in Zuid-Holland. In Gorinchem wonen ongeveer 35.311 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.000. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Gorinchem ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Gorinchem dus zo’n €545.715.455. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €194.000 is in Gorinchem. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Gorinchem ligt dit dus lager. In Gorinchem hebben 4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.412 uitkomt.

Gorinchem wordt vaak ook wel uitgesproken als Gorkum. Het is een bekend verkeersknooppunt en vestingstad in het zuiden van Nederland. De historische binnenstad heeft mooie speciaalzaken en bekende winkelketens; het Piazza Center, winkelcentrum Nieuw Dalem en de woonboulevard Spijksepoort.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Gorinchem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Gorinchem.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Gorinchem

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Gorinchem
Inwoners
35.311
Inkomen
€34.000
WOZ-waarde
€194.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel