Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Ekoplaza mag Natuurwinkel overnemen

De Autoriteit Consument & Markt (ACM), heeft de overname van Natudis door Dobrido goedgekeurd. Dobrido beheert de supermarktketen Ekoplaza en groothandel Udea. Natudis beheert de supermarktketen Natuurwinkel en de groothandels Natudis en Kroon. De (ACM) heeft geoordeeld dat er geen concurrentieproblemen zullen ontstaan wanneer er een overname plaatsvind.

Over Natuurwinkel

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In de gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij de formule centraal. Franchiseformule Natuurwinkel biedt een krachtige professionele winkelformule. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Over Ekoplaza

Ekoplaza staat voor biologisch. Een biologische supermarktketen die jou wil ondersteunen in een gezonde, biologische leefstijl. Ekoplaza gelooft dat de bodem de basis van alles is. ‘Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Vol voedingsstoffen en rijk aan smaak’. Deze producten vind je in de Ekoplaza winkels, zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

×