Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

30ml Coffee Roasters helemaal klaar voor heropening

Het was rustig de afgelopen tijd bij de ‘huiskamers’ van 30ml. De vestigingen waren wel open voor TO GO, maar de gezelligheid die er normaal gesproken te vinden is was wel een beetje verdwenen door de coronamaatregelen. In de afgelopen weken heeft 30ml zich klaargemaakt voor de heropening door looproutes te maken en de opstelling op  de anderhalvemetermaatregel af te stellen. Ook hebben ze een nieuwe menukaart in elkaar gezet speciaal voor de heropening.

Het ging goed met 30ml, er werden steeds meer nieuwe vestigingen geopend en ze waren hard op weg verder te groeien. Pas geleden was de 10e vestiging van de koffieformule geopend. Dankzij Corona kwam dit echter stil te liggen.

“Iedereen heeft even moeten schakelen, maar voor alle vestigingen bleek een TO GO openstelling haalbaar. Onze locaties ontvangen veel vaste gasten, en al snel bleek dat zij eigenlijk geen dag zonder onze koffie kunnen! Veel dank gaat daarom uit naar iedereen die ons in de afgelopen periode bleef bezoeken en ons extra steunde door zakken koffiebonen, strippenkaarten en cadeaubonnen te kopen!” Aldus Wendy Kooijman, mede-eigenaar 30ml Coffee Roasters.

Nieuwe menukaart

“Met de franchisenemers hebben we de afgelopen periode gewerkt aan nieuwe producten op de menukaart. Verrassende ingrediënten zoals Halloumi (een kaas die gebakken wordt) en wasabi-mayonaise voegen nieuwe smaken toe aan onze gerechten en we herintroduceren een klassieker: de sandwich met honing, geitenkaas en walnoten – maar dan wel met onze eigen twist. Daarnaast hebben we tegenwoordig een gediplomeerd thee-sommelier in ons midden: Eric van onze Utrechtse vestiging aan de Zadelstraat. Hij heeft ons enthousiast gemaakt voor ‘specialty tea’. Want het is toch eigenlijk gek om de beste kwaliteit koffie te schenken, maar niets aan te bieden in het hoogste theesegment?” Aldus Wendy.

[box]Wil je meer weten over franchisen bij 30ml Coffee Roasters? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×