Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

30ML Groningen opent haar deuren

07 november 2023

Simone heeft haar 30ML vestiging geopend in de bruisende stad Groningen. Simone heeft haar sporen verdiend in de koffiewereld en brengt haar expertise mee naar deze nieuwe locatie. Ze heeft veel ervaring opgedaan als manager is een koffiezaak, waar ze haar passie voor het creëren van de perfecte kop koffie heeft ontwikkeld. Vorig jaar november heeft zij de eerste gesprekken gevoerd met de 30ML en is samen met franchisegever opzoek gegaan naar een mooie locatie. Na het bezichtigen van diverse locaties is uiteindelijk de huidige vestiging op de Oude Oude Ebbingestraat 55 omgetoverd tot een 30ML. Simone heeft met deze nieuwe vestiging een echte woonkamer midden in de stad gecreëerd.

30ML Groningen is inmiddels de achttiende vestiging van de snelgroeiende 30ML-familie. De naam 30ML staat al lang synoniem voor hoogwaardige koffie en heerlijke ontbijt/ lunch gerechten. Deze nieuwste vestiging belooft een sfeervolle en gastvrije omgeving waar bezoekers kunnen genieten van de bekende 30ML koffiecreaties, vers bereide maaltijden en heerlijke zoetigheden.

Over 30ML

30ML is een toonaangevende koffie- en lunchzaak met een passie voor kwaliteit en gastvrijheid. Met een groeiend aantal locaties in Nederland biedt 30ML de perfecte plek voor liefhebbers van koffie, lekker eten en een gezellige sfeer. Of je nu geniet van een espresso, cappuccino of een smakelijke lunch, 30ML staat garant voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Voor meer informatie over 30ML en de nieuwe locatie in Groningen, bezoek www.30ml.nl

Ontvang gratis meer informatie over 30ML Coffee & Food

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

30ML Coffee & Food

×