Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

30ml Nachtegaalstraat verkozen tot “Beste koffiezaak van Utrecht”

Op 30 november jl. zijn de Nederlandse Horecaprijzen uitgereikt. Van 1 oktober tot en met 11 november kon er gestemd worden op de favoriete horecagelegenheid. Er landelijk ruim 80.000 keer gestemd. 30ml Coffee & Food aan de Nachtegaalstraat heeft deze prijs gewonnen en is hiermee de “Beste koffiezaak van Utrecht”. Zowel binnen de gemeente als provincie kreeg de koffiebar/lunchroom de meeste stemmen en hoogste waardering.

“We zijn heel trots op dit resultaat”, vertelt Michel Tijdgat, barista en eigenaar van de jongste 30ml- vestiging in Utrecht. “We hebben de afgelopen anderhalf jaar keihard gewerkt aan het neerzetten van onze eigen zaak. Samen met het team hebben we er een plek van gemaakt met niet alleen de beste koffie van Utrecht, maar ook een gastvrijheid die je niet overal tegenkomt!”

De vestiging is de 3e koffiezaak van Nederland geworden. Mensen hebben 388 keer gestemd op 30ml aan de Nachtegaalstraat en gaven een waarderingscijfer van gemiddeld 9,64. “We zijn enorm dankbaar voor de support van al onze regelmatige en vaste gasten. Zij helpen ons momenteel door een moeilijke periode heen. Het winnen van deze prijs is echt een hele prettige bevestiging, het geeft energie om door te gaan waarmee we bezig zijn!”

30ml Nachtegaalstraat is één van de vier 30ml-vestigingen in Utrecht. In de koffiebar/lunchroom worden alleen ‘specialty coffees’ bereid: gezet van bonen met een ‘cupping score’ van ten minste 80 uit de 100 punten die verdeeld worden.

Over franchiseformule 30ml Coffee & Food

30ml werkt met ondernemers sinds 2018 en heeft 12 vestigingen, waarvan 11 franchise. 30ml franchise biedt het comfort van een tweede huiskamer, hoogwaardige specialty koffiesoorten en een puur aanbod voor de zoete en hartige trek.

[box]Word jij de nieuwe franchisenemer bij 30ml Coffee & Food? Vraag hier vrijblijvend informatie aan.[/box]
×