Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jamin: Een franchisemodel vol zoete mogelijkheden

18 september 2024

Jamin heeft ook dit jaar niet stilgezeten en is volop bezig met het vernieuwen van haar kleurrijke en unieke winkels. In de afgelopen twee maanden hebben we met trots nieuwe vestigingen geopend in Rotterdam Centrum en Amstelveen. Afgelopen jaar zijn tien bestaande winkels verbouwd en de komende maanden worden nog eens vijf winkels volledig gerestyled volgens ons nieuwste Jamin-winkelconcept. Met deze restyling streven we naar nog meer beleving in onze winkels. Onze toekomstplannen zijn ambitieus en we zullen de komende jaren blijven groeien en vernieuwen.

Een frisse nieuwe uitstraling in het centrum van Enschede

Jamin Enschede heropent haar deuren met een zoete knal op 21 september 2024! Dit is niet alleen een belangrijk moment voor snoepfans, maar ook een uitstekende kans om als potentiële franchisenemer te ontdekken wat Jamin als merk te bieden heeft. Dit wordt hét moment om te genieten van exclusieve zoetigheden, een nieuwe winkelbeleving én een geweldige goodiebagactie!
Een week later op 28 september gaat alweer de volgende vernieuwde winkel in Nijmegen Dukenburg open. Ook onze klanten in Nijmegen Dukenburg kunnen rekenen op een spetterende openingsactie. Daarnaast zal er op de openingsdag een Caribische brassband van Ritmo Entertainment aanwezig zijn om er een groot feest van te maken.

Een zoet succes dat u kunt delen!

Jamin bestaat al 142 jaar en is een bekende naam in Nederland. Onze winkels zijn ontworpen om klanten blij te maken, met een speelse en kleurrijke sfeer die direct in het oog springt. Met een mix van klassieke en nieuwe snoepsoorten spreken we een breed publiek aan, van jong tot oud. Als franchisenemer heeft u de mogelijkheid om dit unieke concept naar uw eigen regio te brengen en deel uit te maken van de groei van een iconisch Nederlands merk.
Jamin wil graag met je kennismaken wanneer je geïnteresseerd bent om een Jaminwinkel te starten. Enthousiaste ondernemers zijn welkom om de mogelijkheden voor een nieuwe Jamin winkel of een overname te bespreken.

Heb je interesse, vraag dan informatie aan via de nationale franchisegids.

 

Ontvang gratis meer informatie over Jamin

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Jamin

×