Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Albert Heijn en Selecta introduceren onbemande to go’s

Albert Heijn en Selecta maakten vorig jaar bekend samen te gaan werken. Samen hebben ze een AH to go-module ontwikkeld die nooit dicht hoeft. De module is namelijk onbemand. Dit maakt het mogelijk om op elk moment van de dag lekker en vers eten beschikbaar te stellen. De eerste twintig vestigingen van deze nieuwe module zullen de komende weken worden geopend. De focus ligt op kantoorlocaties.

Nadat vorig jaar de samenwerking tussen Albert Heijn en Selecta bekend werd gemaakt toonden veel bedrijven belangstelling. Deze belangstelling zorgde voor aanvragen waardoor de eerste twintig vestigingen al waren toegewezen. Er staan ook al 25 vestigingen in België op de planning. De samenwerking heeft als doel om dit jaar hun onbemande to go’s op 100 kantoorlocaties te installeren.

De panden van de to go’s worden gepersonaliseerd opgeleverd. De organisaties kunnen hun wensen en mogelijkheden doorgeven bij de uitvoering van het project. Flexibiliteit in het aanbod van eten en drinken speelt een grote rol bij veel organisaties. De winkels bieden het vertrouwde AH to go assortiment. De self-checkout maakt het mogelijk om een onbemande winkel te realiseren.

×