Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Albert Heijn opent 200ste vestiging met nieuwste winkelconcept

De nieuwe Albert Heijn XL De Savornin Lohmanplein is weer open. Het is de 200ste Albert Heijn met het nieuwste winkelconcept waarin lekker, gezond en duurzaam eten centraal staan. Ook is het concept meer digitaal en het afrekenen gaat sneller met maar liefst 30 zelfscankassa’s.

”Klanten zijn echt verrast door de prachtige nieuwe inrichting en het grote assortiment,” vertelt supermarktmanager Sjon van Ballegooijen. “We hebben nu een hele wand met veel verse kruiden waar je zelf de kruiden kunt knippen. Er is ook een sushibar waar verse sushi ter plekke wordt bereid en bij het vega-eiland vind je meer dan 200 vegetarische en vegan producten bij elkaar.”

Vers en digitaal

In de winkel is meer ruimte gereserveerd voor verse groente en fruit, vers-pakketten en gekoelde fruitsalades. Ook het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd: van brood versgebakken uit de oven tot taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, noten, olijven, salades en andere borrelhapjes en medewerkers staan klaar om te helpen kiezen uit al die nieuwe smaken. Er zijn ook veel digitale vernieuwingen in de nieuwe AH XL, zoals elektronische prijskaarten, grote beeldschermen door de hele winkel met informatie over lekkere seizoen producten of recepten en natuurlijk de 30 zelfscankassa’s.

De 200ste Albert Heijn met nieuwste winkelconcept

Algemeen directeur Albert Heijn Marit van Egmond was ook aanwezig bij de opening van de winkel en vertelde: “Deze mooie Albert Heijn XL in Den Haag is de 200e winkel die wij hebben verbouwd naar ons nieuwste concept. We hebben er een goed tempo inzitten, met gemiddeld drie winkels per week die we verbouwen. Ik ben trots op alle collega’s en juist ook de bouwpartners die dit mogelijk maken. Op naar de volgende verbouwingen en eerst natuurlijk de felicitaties voor Sjon en het team!”

×