Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Audax Groep gaat samenwerken met Homerr

Audax Groep is samen met Homerr een samenwerking gestart voor het duurzaam bezorgen en retourneren van pakketten. Met deze samenwerkingen bundelen Audax en Homerr de krachten op het gebied van e-commerce, netwerk en logistiek. Ondertussen zijn ruim honderd winkels uit het portfolio van Audax aangesloten bij Homerr, waaronder vestigingen van Bruna en AKO.

Audax Logistiek gaat pakketten bezorgen en ophalen bij de aangesloten Homerr ServicePunten (in winkels) of bij de particuliere Homerr BuurtPunten in Nederland. Hierdoor maken Audax en Homerr samen slim gebruik van de al bestaande logistieke routers en wordt er meer bezorgcapaciteit gecreëerd zonder extra auto’s te laten rijden. De samenwerking is ontstaan doordat beide partijen geloven in het combineren van vervoersstromen om zo het aantal bestelbussen op straat te verminderen.

“Homerr is opgericht met het doel om pakketbezorging sociaal en duurzamer te maken. De groei van online bestellingen blijft zorgen voor druk op de last mile capaciteit, met meer bestelbusjes en drukte in de straat. Wij zijn dan ook verheugd met deze samenwerking. Samen met Audax zijn we in staat om op een duurzame manier ons hele netwerk van BuurtPunten en ServicePunten te ontsluiten en meer locaties aan te bieden voor buurtgenoten. Door gebruik te maken van bestaande capaciteit voorkomen we dat er extra wielen de weg op gaan en dragen we bij aan een duurzame en betaalbare pakketbezorging in Nederland.” Aldus Mark-Jan Pieterse, medeoprichter Homerr.

Uitbreiden

Audax verwacht het aantal Homerr-distributiepunten binnen haar eigen distributienetwerk verder uit te breiden de komende maanden. Meerdere nationale en internationale webshops zoals Vinted maken gebruik van de duurzame bezorging van Homerr. ‘’Wij geloven in duurzame bezorging, het innovatieve en sociale karakter van de dienstverlening vana Homerr sluit naadloos aan bij onze doelstellingen’’. Aldus Thomas Plantenga, CEO Vinted.

×