Van 13 tot en met 16 januari vond in Amsterdam RAI de 64e editie van de Horecava plaats. Zoals elk jaar was de gehele horecawereld goed vertegenwoordigd. Er was veel aandacht voor duurzame thema’s als voedselverspilling, alcoholvrije dranken en het eten van de toekomst. Belcentrale was dit jaar voor het eerst ook aanwezig op de beurs.
In totaal bezochten 70.806 bezoekers de nationale vakbeurs en waren 768 exposanten aanwezig met maar liefst 1.239 nieuwe innovaties op het gebied van horeca.
Het Horeca Pakket
Belcentrale was aanwezig op de beurs om haar Horeca Pakket te introduceren. Op basis van vraag uit de markt heeft Belcentrale het Horeca Pakket ontwikkeld. De totaalleverancier biedt met dit pakket alle diensten onder één dak, zoals telefonie, alarm, kassasysteem en beveiliging. Ook bieden zij een all-in en service en onderhoud, een vast aanspreekpunt op de support- en administratieafdeling. Hiermee speelt Belcentrale in op gemak en overzicht voor de horecaondernemer.
‘Zeer geslaagd’
Belcentrale was voor het eerst aanwezig op de grootste horecabeurs van Nederland. ‘Het was voor ons een zeer geslaagde editie.’ vertelt Assie Licher, Channel Manager bij Belcentrale. We hebben veel klanten en ondernemers mogen ontvangen. Het waren vier fantastische dagen. Niet alleen hebben we leuke gesprekken gevoerd, maar hebben we ook veel geleerd over voedselverspilling en natuurlijk nieuwe producten geproefd.’
Over Horecava
Vier dagen lang worden de laatste trends en ontwikkelingen uit de horecabranche besproken, workshops, kennis- en inspiratiesessies georganiseerd. Vakbezoekers vinden er een breed en compleet overzicht van producten, services en trends uit de branche. Horecava wordt elk jaar in RAI Amsterdam georganiseerd.